Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-09-08, 08:28
Το avatar του χρήστη fin
fin fin is offline

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Απάντηση: Πληρωμένες βουτιές;;;

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gmav Εμφάνιση μηνυμάτων
χμμμ.... δηλαδή θεωρούμε όλους που ασχολούνται με την αυτόνομη κατάδυση τόσο άνετους οικονομικά?
τα 1500 (και παραπάνω μερικές φορές) που δώσαμε για την απόκτηση του εξοπλισμου, γνωρίζει ο κάθε πάροχος σε τι βάθος χρόνου το αποκτήσαμε (και μερικοί και με τι θυσίες)?
το ότι εγώ δε θέλω μόνο 1 βουτια (άρα και μόνο 50 ευρώ) αλλά παραπάνω μήπως ανεβάζει κι άλλο το κόστος? (το οποίο θα πρέπει να το συνυπολογίσουμε στο γενικότερο κόστος των διακοπών που είναι ούτως ή άλλως αυξημένο)
Το οτι δεν οδηγουμε ακριβο SUV δεν μας κανει φτωχαδακια. Η Ελλαδα δεν ειναι Καταρ. Εχουμε την μεση οικοινομικη ανεση ωστε να εχουμε μεγαλο ποσοστο για ψυχαγωγια αλλα πρεπει να γινονται και επιλογες.
Με ενδιαφερει και εμενα σαν hobby το ελικοπτερο. Μπορω με το εισοδημα μου να καταφερω να συγκεντρωσω πορους για να αποκτησω διπλωμα. Το προβλημα μου ειναι οτι για να πεταω χρειαζεται να πουλησω και ακινητα. Καθε ασχολια εχει ενα συγκεκριμενο συνολικο budget. Δεν ειναι λογικο να κρυβομαστε δηλωνοντας αγνοια για τις επιλογες μας.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο gmav Εμφάνιση μηνυμάτων
το οτι κουβαλάμε τον εξοπλισμό μας, μήπως παίζει και το ενδεχόμενο, ο εξοπλισμός που θα νοικιάσουμε να είναι κάκηστης συντήρησης? (απο την μικρή μου εμπειρία στα καταδυτικά της χαλκιδικής, αυτό ήταν τακτικό φαινόμενο).
νομίζω πως όταν πας με το δικό σου εξοπλισμό (σα να λέμε με το δικό σου αυτοκίνητο) είναι σα να τους λες, "ρε παιδιά, θέλω να παω εκεί, αλλά δε ξέρω το μέρος, μήπως μπορειτε να με πάτε"?
(και στο ίδιο μέρος, μαζί με σένα, να πάνε και άλλους 10)...
Καμια σχεση. Δε πας καθολου με δικο σου αυτοκινητο και αυτο ειναι το προβλημα στην κατηγορια των ενεργων ερασιτεχνων αυτοδυτων. Το προβλημα ειναι η μεταφορα και οχι η γνωση του που ειναι ο παραδεισενιος υφαλος (μη κανουμε τους κινεζους). Η αδιαφορια για ασφαλεια φαινεται συχνα απο τις καταδυσεις ακτης. Ο παροχος τι φταιει που δεν θελεις να παρεις μια βαρκουλα; Χιλιαδες ελληνες εχουν βαρκουλες για να σηκωνουν μια μουρμουρα το χρονο με καθετη και οι ελληνες εραστιτεχνες δυτες δεν παιρνουν ευθυνη ουτε για σημαδουρα.
Αν θελει κανεις την ανεμελια του τουριστα πρεπει να υπολογιζει "τουριστικο" κοστος.