Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο  Zin

Λυπάμαι που δεν εχεις καταλάβει αυτό που λέω... Δεν εχω κολλησει στα 40 μετρα... Η συζήτηση αρχισε με το παράδειγμα του Rich που ήταν για τα 40μ και συνεχίστηκε βασει αυτού...  
Το 40 ειναι απλώς το αρχικό παραδειγμα για την σκεψη και φιλοσοφια που διέπει τις βουτιές με τη μεθοδο Rich, και κατεπεκταση και τις βουτιές στα 30 και στα 20 κτλ.

Ποτε δεν ήμουν καλή στην εκθεση ιδεων..οποτε αυτό που καταλαβαίνω ειναι οτι ισώς καλύτερο ειναι να μη γράφω για να μη παρεξηγούμαι!!  

φιλικά..

| 

Διαφωνείς λοιπόν στην μέθοδο αυτη του υπολογισμού του αερίου που χρειαζόμαστε... από' τι κατάλαβα, διόρθωσέ με εάν είμαι λάθος, προτιμάς την ταχτική του.. βουτάμε μέχρι τα 100 bar, όπότε και επιστρέφουμε, σωστά;
Για να συνοψίσουμε... η μια μέθοδος λέει, ξεκίνα την επιστροφή σου με 100 bar ενώ η άλλη μέθοδος λέει να υπολογίσεις το αέριο που απαιτείτε απο δύο δύτες να ανέβουν από το βαθύτερο μέρος της βουτιάς στην επιφάνεια.
Είναι πολύ καλύτερο να γράφεις ώστε να ανταλλάσσουμε απόψεις... εγώ ήμουν χάλια στην έκθεση 

Κανείς δεν προσπαθεί να αλλάξει την γνώμη κανενός, ανταλλαγή απόψεων κάνουμε, απο την οποία κάτι θα βγεί 
Φιλικά