Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-09-08, 15:03
Το avatar του χρήστη Manta
Manta Manta is offline

Περιοχή: Κύπρος
Απάντηση: Πληρωμένες βουτιές;;;

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο fivos Εμφάνιση μηνυμάτων
...
ΥΓ3: Έχω 2 φιάλες και σύντομα σκοπεύω να πάρω και μια τρίτη. Βουτάω όπου γουστάρω κι όποτε γουστάρω από ακτή με 4 ευρώ το γέμισμα και όσο στοιχίσει η βενζίνη μέχρι εκεί. Άν δεν αλλάξουν τα καταδυτικά κέντρα κάτι δραστικό στις τιμές τους ή δεν βρούν κάποιο συνταρακτικό θέμα που να αξίζει επίσκεψη, αποκλείεται να γυρίσω πίσω και να αρχίσω να βουτάω τακτικά με καταδυτικό κέντρο.

ΥΓ4: Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα... αν φτάσατε μέχρι εδώ, έχετε πολύ κουράγιο
αυτό ακριβώς κάνω και εγώ. Με καταδυτικό πηγαίνω μόνο όταν βρίσκομαι στο εξωτερικό.
Ειδικά στη περιοχή που μένω τα καταδυτικά πάνε σε τοποθεσίες που ήδη ξέρω και έχω καταδυθή πολλές φορές. Ισως να ξέρω και περισσότερους τόποθεσίεσ απο τα καταδυτικά. Ισως να μην πηγαίνουν εκεί που πάω εγώ λόγω απόστασης ή βάθους ή ρεύματων ή ή ή δεν ξέρω εγώ γιατί. Απο την άλλη αν δείς τους προορισμους που γράφουν στη σελίδα τουσ στο διαδύκτιο είναι πολλοί αλλά πάνε μονο σε 2-3 απο αυτούς.

Why can't I just dive more often!

http://www.postimage.org/aV2OmUL0.jpg
Απάντηση με παράθεση