Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #18  
Παλιά 10-09-08, 13:56
argyris argyris is offline
ο χρήστης διαγράφηκε με αίτησή του
 
Εγγραφή: 27-07-2007
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 70
Απάντηση: 1η Πανελλήνια συνάντηση Rebreather

[quote=Physalia;17890] Προσπαθώ να καταλάβω αλλά συνέχεια μπερδεύομαι....
Η στήριξη του Τηθύς ειναι κάτι που εύκολα μπορείτε να έχετε αλλά όχι για συναντήσεις κλειστού τύπου....

Νομίζω ότι εγώ έχω τοποθετήθεί στο θέμα κλειστό ή ανοικτό, αλλά επανάληψη μητηρ μαθήσεως: Είμαι υπέρ μιας ΑΝΟΙΚΤΗΣ & ΔΗΜΟΣΙΑΣ συνάντησης, δεν έιμαι μασόνος, ούτε έχω να κρύψω τίποτα από τον κόσμο σχετικά με τα rebreather.

(φωτό συσκευής και χρήστη , Πριν ή μετα την χρήση?

Καλά η συσκευή, αλλά ο χρήστης γιατί? Εχει διαφορά αν είναι ψηλός με θεληματικό πηγούνι και ωροσκόπο υδροχόο? Συνοικέσιο θα κάνουμε....

Θεωρώ ότι θα ενδιέφερε τον σύλογο μιας και η όλη ιδέα γενήθηκε από το forum του. Επιπλέον πιστεύω θα ενδυνάμωνε τον ερασιτεχνικό χρακτήρα
της συνάντησης. Επειδή εμπλεκόνται ή έδειξαν ενδιαφέρον, τουλάχιστον ένας παροχέας και ένας άλλος "επαγγελματίας" μη νομίσει κανείς ότι γίνεται τίποτα κατευθυνόμενο.

Από την άλλη ρε Physalia, οι χρήστες rebreather στην Ελλάδα είναι λίγοι. Φυσικό λοιπόν ότι μια τέτοια εκδήλωση/συνάντηση δεν μπορεί να συγκριθεί πχ με αυτή των καταδυτικών πάρκων για παράδειγμα, τόσο σε απεύθυνση (άτομα) όσο και στην διεξαγωγή της (χώρος), σίγουρα δεν θα βόλευε ένα ξενοδοχείο, ένα καταδυτικό κέντρο είναι προτιμότερο.

Παντως παιδιά μεταξύ μας τώρα, τα πράγματα έιναι πολύ απλά ας ορίσουμε τόπο, χρόνο και agenda και τα υπόλοιπα θα τα λύσουμε στην πορεία.

Αμφιβάλει κανείς ότι ένα από τα μεγαλύτερα ανασταλτικά εντός της Ελληνικής καταδυτικής κοινότητας είναι εσωστρεφεια?
Απάντηση με παράθεση