Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-09-08, 14:28
Το avatar του χρήστη Andreas Triantopoulos
Andreas Triantopoulos Andreas Triantopoulos is offline

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Πληρωμένες βουτιές;;;

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο geogeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Θεωρώ ότι ένας εκπαιδευμένος δύτης, μπορεί να βουτήξει μ' έναν εκπαιδευμένο δύτη, με το μυαλό στο κεφάλι και στα πλαίσια της εκπαίδευσής τους.
....Οι (ότι νά'ναι) πληρωμένες καταδύσεις και οι μυριάδες ειδικότητες ανήκουν στην ίδια φιλοσοφία κατά την γνώμη μου
Μπορεί βέβαια αφού έχει δίπλωμα, το θέμα είναι υπο ποιές συνθήκες αποκτά μετά την εμπειρία του.

Anyway, we agree to disagree...

Παράθεση:
Τα σχολεία φυσικά έχουν να προσφέρουν, αλλά δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς προσφέρουν τα σχολεία τα οποία συμπληρώνονται με extra ειδικότητες. Τι διδάσκουν τότε τα σχολεία;
Γιώργο μου δεν πιστεύεις ότι μία ειδικότητα Nitrox ή Wreck δεν είναι χρήσιμες?

Παράθεση:
Η ουσία παραμένει ο καφές.

Παράθεση:
Πάντως σχετικά μ' αυτό, μπορώ να ότι αυτό που μας έμεινε πριν 20 χρόνια "τρώγοντας" παρα πολλές φορές τον Παπαγρηγοράκη ήταν το ότι (στο περίπου) " ... καλός δύτης δεν είναι αυτός που έχει να πει πόσες φορές κατάφερε να σωθεί από δύσκολες καταστάσεις, αλλά αυτός που δεν έχει να πει καμμία δύσκολη κατάσταση ..." (Ξέρω, μελό, ανεπίκαιρο και ίσως άσχετο, αλλά εμένα μ' αρέσει)
Κάτι δεν μου αρέσει... να προτείενω: καλός είναι ο δύτης που είναι σωστά προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει κάθε ενδεχόμενο και έχει άρα ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να συμβεί κάτι.... αλλά ελαχιστοποιήσει, όχι μηδενήσει.

Ότι και να κάνεις, στατιστικά κάτι θα πάει στραβά, κάποιο o-ring θα σκάσει, κάποια κράμπα θα πάθεις, κάτι τελος πάντων θα γίνει, δεν μπορεί. Το θέμα είναι πως το αντιμετωπίζεις.