| 

Απάντηση: ΤΗΘΥΣ-28.06.2007: 'Η φιλοσοφία DIR στην κατάδυση'

θανο φιλε μου, 

μου περιγραφεις ενα ακραιο περιστατικο το οποιο το αντιμετωπισες επιτυχως. 

Ετσι δεν ειναι? χρησιμοποιησες dir? μπα....αυτο ακριβως λεω...αλλα το να μη σε πειθω ...σημαινει οτι δεν μπορουμε να συνεχισουμε να το κουβεντιαζουμε ... 

ομως μπορουμε να συνεχιζουμε να βουταμε μαζι αν θελεις.... 

αλλα να ξερεις θανο οτι για βουτιες μεχρι τα 40 μετρα δεν προκειται να κουβαλαω ενα σκασμο ζυμπραγκαλα μαζι μου, δεν τα χρειαζομαι. Ουτε χρειαζεται να ακολουθησω μια Μαοΐκη αντιληψη στην καταδυση. 

Πολλες φορες μεσα σε αυτη την κουβεντα προσπαθω να κοιταξω μεσα μου και να δω αν ειμαι το πνευμα της αδρανειας και της συντηρητικοτητας για το οποιο κατηγορηθηκα... 

Και ξερεις τι λεω Θανο (και οσοι αλλοι διαβαζουνε)? 

Το προβλημα μου θανο εχει να κανει μονο με την τρομολαγνια που βλεπω οτι εχει κατακλεισει τον δυτικο κοσμο σαν μια καινουρια μορφη πανουκλας. 

Και οταν αυτη η πανουκλα (που θα μας οδηγησει πολυ συντομα στον μεγαλο αδερφο, αν δεν εχει γινει ηδη αυτο) περναει σε αυτο που αγαπαω χωρις κανενα λογο παρα μονο το ανοιγμα μιας καινουριας αγορας, θα αντιδρασω. Και δυστυχως μερικες φορες θα αντιδρασω χωρις ψυχραιμια και ξανααπολογουμαι για αυτο. 

Το ολο θεμα λοιπον ειναι θεμα φιλοσοφικης θεωρησης. Και μια φιλοσοφικη κουβεντα μπορει να πραγματοποιηθει μονο εαν υπαρχει εστω και ενα μικρο σημειο κοινης αναφορας. Αυτη η κοινη αναφορα θα μπορουσε να ηταν το αν κινδυνευω που βουταω ή οχι? Θα πρεπει αυτος ο κινδυνος να με κανει να βαζω συρματοπλεγματα γυρω μου ή οχι? Θα πρεπει τα παιδια μου να παιζουν ελευθερα εξω στον κηπο ή μπορει να τα απαγαγουν? Στην αγγλια τα παιδια εχουν σταματησει να παιζουν στον κηπο ηδη. Τα δικα σας? Το ρισκο να τα απαγαγουν (παλι οι πιθανοτητες μπροστα μας) αξιζει το ρισκο να βγουν προβληματικα? 

Αυτη ειναι η ουσια της διαφωνιας μου με το dir στην καταδυση αναψυχης και οχι μηπως μου φαει το ψωμακι μου οπως νομιζουν μερικοι...Αλλωστε τουριστικος πρακτορας ειμαι,και προσεχως "βιντεας", το εκπαιδευτης καταδυσης ειναι σε τριτο πλανο.... 

συγγνωμη και παλι αν εριξα το επιπεδο της κουβεντας, ειλικρινα στεναχωριεμαι για αυτο...αλλα μερικες φορες με εκνευριζει το να με αντιμετωπιζουν σαν κανενα χθεσινο στο χωρο...λαθος μου 

|