Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-07-07, 14:06
Το avatar του χρήστη Thanos
Thanos Thanos is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: ΤΗΘΥΣ-28.06.2007: 'Η φιλοσοφία DIR στην κατάδυση'

Δεν νομίζω ότι αναφέρθηκε κανείς σε διπλές και τριπλές μπουκάλες για καταδύσεις αναψυχής, αλλά σε σωστό υπολογισμό των αεριών που θα χρειαστούν για την βουτιά... δηλαδή, εάν είναι να κάνω μια βουτιά στα 40, μην πάρω 10άρα μπουκάλα γιατί εάν τύχει κάτι δεν θα μπορέσω να ανέβω με το ζευγάρι μου. Αυτό νομίζω δεν είναι ανάγκη να σου το πεί κανένας, το ξέρεις και μόνος σου, ίσως να το λές στους μαθητές σου.

Δεν νομίζω ότι κανένας έχει βάλει σκοπό να τρομοκρατήσει τον κόσμο, αλλά να ανταλλάξουμε απόψεις και να δούμε και μια διαφορετική προσέγγιση, που μας βγάζει στο ίδιο αποτέλεσμα..

Κάνω μια κατάδυση στα 25 μέτρα με την 15άρα μου.... γιατί πρέπει να γυρίσω στα 100bar;; Δεν το βλέπεις παράλογο να ζητάς το ίδιο πράγμα από κάποιον που βουτάει με 18άρα, και σε έναν που έχει βουτήξει με μία 10άρα;;;; Απλά πράγματα αναρωτιέμαι... Δηλαδή ποιος έβαλε τον κανόνα των 100 bar;;; Τι γίνεται με τις 300άρες τις μπουκάλες;;; Και αυτοί στα 100 bar;;;

Κανένας δεν θέλει να τρομοκρατήσει τον κόσμο... να σκεφτόμαστε λιγάκι και να μην μασάμε έτοιμο φαγητό