Αγαπητέ κύριε Αποστολίδη ο σκοπός της καταχώρησής μου ήταν μια πραγματική απορεία που όντως μου δημιουργήθηκε και ήταν σχετική με το εξής:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Σχετικά με το θέμα της εγγύησης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η οποιαδήποτε αλλαγή ελαττωματικού προϊόντος στη Ελλάδα επιβαρύνει αποκλειστικά την Ε.ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΑΒΒΕΕ ( η οποία έχει αναλάβει την χονδρική διακίνηση των εμπορευμάτων της CRESSI-SUB spa στην Ελληνική αγορά ) και όχι τον Ιταλικό Οίκο .
|
Η παραπάνω πρόταση όπως αντιλαμβάνεστε εσείς αλλά και δεκάδες άλλοι αναγνώστες είναι διαφορετική από την πιό κάτω διευκρίνηση:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Βέβαια αν εννοείτε εγγυήσεις που έχουν να κάνουν με ρυθμιστές πίεσης
και πλευστότητας όπως ήδη έχω πει αφού ισχύει η εγγύηση ενημερώνουμε την Cressi και μας αντικαθιστά τυχόν ελαττωματικά προιόντα .
|
Επομένως δεν είναι η δικιά σας εταιρεία που αναλαμβάνει την ευθύνη αντικατάστασης ελαττωματικών ρυθμιστών πίεσης ή / και ρυθμιστών πλευστότητας αλλά ο ίδιος ο Ιταλικός οίκος!
Εσείς από ότι έχω καταλάβει από τα γραφώμενά σας αναλαμβάνετε να εγγυηθείτε ακόμα και προιόντα για τα οποία ο Ιταλικός οίκος δεν έχει εργοστασιακή εγγύηση που είναι τα υπόλοιπα (μάσκες, πέδιλα, ψαροντούφεκα, στολές κλπ). Αυτό είναι υπερ σας αλλά εμένα προσωπικά μου μεταδίδει το μύνημα ότι η εν λόγω κατασκευάστρια εταιρεία (και δέχομαι την διαβεβαίωσή σας) πουλά οτιδήποτε εκτός από ρυθμιστές πίεσης και πλευστότητας χωρίς εγγύηση. Νομίζεται πως αυτό είναι χαρακτηριστικό μιας μεγάλης εταιρείας? Οι μεγάλες εταιρείες αφήνουν την πολιτική εγγύησής τους, να εξαρτάται από τις βουλές του κάθε κατα τόπους αντιπροσώπου?
Έπίσης να σας αναφέρω για χάρην τάξης ότι δεν έχω καμία σχέση με την εταιρεία Atomic στην οποία αναφέρεστε. Η δε πολιτική εγγύησης που ακολουθεί η Aeris (η οποία έιναι κομμάτι του ομίλου εταιρειών Pelagic, Hollis, Oceanic κλπ) με εκείνη της άλλης εταιρείας την οποία αντιπροσωπεύω που είναι H Zeagle είναι πανομοιότυπες και καλύπτουν όλα τους τα εμπορεύματα. Με την προυπόθεση ότι ο αγοραστής έχει απόδειξη αγοράς από εγκεκριμένο dealer ή αντιπρόσωπο. Βεβαίως για τους δικούς μας πελάτες κρατάμε αρχείο με κωδικούς οπότε δεν χρειάζεται να προσκομίζουν με κάθε επίσκεψή τους το τιμολόγιο αγοράς. Σε θέματα εγγύησης το μόνο που με απασχολεί σαν αντιπρόσωπος είναι αν το πρόβλημα καλύπτεται από τους όρους της εγγύησης του εκάστοτε προιόντος και το αν ο ιδιοκτήτης έχει σε ισχύ την εγγύησή του (δηλαδή απόδειξη αγοράς από εγκεκριμένο dealer οπουδήποτε στον κόσμο και κανονικό πρωτόκολλο service απο εγκεκριμένους τεχνικούς).
Τα διάφορα που αναφέρετε περί μεγέθους παγκόσμιου τζίρου κλπ ξέρετε πολύ καλά πως δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική εγγύησης, δεν απασχολούν καθόλου τον καταναλωτή και επίσης η τοποθέτησή σας είναι κάπως εσφαλμένη σε ότι αφορά τους παγκόσμιους τζίρους των διαφόρων εταιρειών τις οποίες αντιπροσωπεύω σε σχέση με τους τζίρους της Cressi. Βεβαίως και αυτό είναι άσχετο με τον τελικό καταναλωτή.
Υποψιάζομαι τους λόγους που σας έχουν οδηγήσει στην δημοσίευση της ανακοίνωσής σας αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.