Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-09-08, 13:47
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Πληρωμένες βουτιές;;;

εχω λοιπον την ευθυνη ενος καταδυτικου κεντρου και διαβαζω με προσοχη ολα αυτα που γραφονται...

και δυσκολα θα αποφυγω την αυτοδιαφημιση (καταρα ειναι να εισαι χομπιστας επαγγελματιας...ειναι σαν να προσπαθεις να ισορροπεις σε ενα ταλαντευομενο σχοινι αναμεσα σε 2 ουρανοξυστες!)

παρολα αυτα ενα καταδυτικο μπορει να προσφερει παρεα-ασφαλεια - ανεση -ποιοτητα με τετοιο τροπο ωστε να προσελκυσει κοσμο....και αν δεν το κανει εχει αποτυχει....

και ναι gmav υπαρχουν καταδυτικα με ντουζιερες, αποθηκευτικους χωρους για να μην κουβαλας σπιτι σου τα πραγματα, φουσκωτα με τεντα για να μην σε τρωει ο ηλιος , αξιοπιστα υλικα, χαμογελαστους dive master προθυμους να σου κουβαλανε τα πραγματα, διαβασμενους εκπαιδευτες, καλο φαγητο και καλη παρεα για μετα τη βουτια και δεν ξερω εγω τι αλλο.....

ψαξε λιγο ....το οτι δεν τα εχεις βρει μεχρι τωρα ειναι σιγουρα δικο τους λαθος (αλλα και λιγο δικο σου)

και ψαχνουμε να βρουμε βυθους που να σου τραβανε το ενδιαφερον για να ερθεις μαζι μας να βουτηξεις....(αλλα δεν τα καταφερνουμε παντα)

αλλα ρε γαμωτο οτι και να λεμε ο σαρωνικος ειναι ψωρο περηφανος, θελει να δειξεις υπομονη για να σου παρουσιασει τα μυστικα του....

θα πρεπει να κανεις 50 καταδυσεις στη σπηλια στις φλεβες για να δεις τη φωκια να σου κλεινει το ματι...και θα πρεπει να κοντοσταθεις ακρετες φορες στη διαρκεια της υποβρυχιας βολτας σου για να δεις τη flabellina να γενναει!

Οσα λεει ο φοιβος με βρισκουν απολυτα συμφωνο και αφουγκραζομαι παντα τις αποψεις του....και ως επαγγελματιας και ως χομπιστας....ο φοιβος ομως δεν ειναι ο μεσος πελατης του καταδυτικου...(Φοιβε εισαι μια ιδιαιτεροτητα και το ξερεις!!!!)

το βασικο προιον που θα ηθελα να συναντω σε καθε καταδυτικο (ως μεσος χρηστης) ειναι

η ευκολια στη βουτια (με μια σχετικη ανεση χρονου σε ολη τη δραστηριοτητα πανω και κατω απο το νερο, ας πουμε χρονοι βυθου 50 τουλαχιστον λεπτα...),

τα μικρα γκρουπ

η καλη παρεα (και σε χαβαλε και σε σοβαροτητα και σε καταδυτικη γνωση)

η ασφαλεια στην βουτια (χωρις βεβαια να προσπαθω να ανταγωνιστω τον G W Bush σε κινδυνολογια ωστε να αυξησω τις πωλησεις μου).

η συνολικη ποιοτητα υπηρεσιων και υλικων

Εξαλλου τα 30-40 ευρω μου τα εχω ιδρωσει για να τα ξοδευω αβιαστα....

Η καταδυση για μενα (και το εχω βροντοφωναξει με καθε τροπο) ειναι μια ζεν διαδικασια , μια διαδικασια οπου ολα ειναι απλα και αβιαστα, μια διαδικασια που θα μου προσφερει την ηρεμια που τοσο μου λειπει στην στερια....

Αν το καταφερνει αυτο ενα καταδυτικο , τοτε για μενα ειναι καλο καταδυτικο και αξιζει να πληρωσω για τις υπηρεσιες του.
Αν αυτονομα ικανοποιω ολες μου τις αναγκες , κανενας , μα κανενας δεν θα μπορεσει να με πεισει να σταματησω να βουταω ετσι...

Οποτε η αληθεια ειναι στη μεση ....οπως ειναι παντα αλλωστε...

ΥΓ παρεπιπτωντος και επειδη ως γνωστο ταξιδευω...οταν ταξιδευω ειμαι αναγκασμενος ετσι κι αλλιως να χρησιμοποιησω τις υπηρεσιες ενος καταδυτικου!!!! οποτε συνηθως δεν με χαλαει να βουταω οργανωμενα (αν και εχω παντα αυτονομιστικες τασεις)

Απάντηση με παράθεση