Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #15  
Παλιά 14-09-08, 17:19
Το avatar του χρήστη Beracuda
Beracuda Beracuda is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
 
Εγγραφή: 27-06-2007
Περιοχή: Κηφισιά & Κούνδουρος, Κέα
Μηνύματα: 293
Απάντηση: 28.9.2008: K.D.E. - Εθελοντικός Καθαρισμός Βυθού Βουρκαρίου Κέας

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο geogeo
1. geogeo
2. fivos
3. Χρήστος Ευθυμίου
4. Ingeborg
5. Dimitris Galon
6. Beracuda (a.k.a. Byron)
7. Γιάννης Τζαβελάκος
8.

Δεν είχα σκεφτεί ότι πρέπει να δηλώσω συμμετοχή, αλλά έτσι θα γνωρίζουμε ακριβώς τον αριθμό των συμμετοχών, διευκολύνοντας το οργανωτικό και διαχειριστικό έργο της ημέρας. Με την ευκαιρία προσθέτω και το όνομα του φίλου Γιάννη Τζβελλάκου που θα χρειαστεί μια από τις διαθέσιμες μπουκάλες.

Εντός των ημερών θα ενημερώσω σχετικά με άλλες λεπτομέρειες αφού αυτές επεξεργαστούν με το τοπικό Λιμεναρχείο που έχει εγκρίνει την δράση, τον Δήμαρχο Κέας, τον Πρόεδρο του ΤΗΘΥΣ και με μέλη του K.D.E.
__________________
Beracuda
#28 Μέλος ΤΗΘΥΣ

“O ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ“: Jacques-Yves Cousteau, το 1988 έγινε μέλος της Γαλλικής Aκαδημίας με την αναγγελία αυτή!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Beracuda : 14-09-08 στις 17:20. Αιτία: διόρθωση
Απάντηση με παράθεση