Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-07-07, 16:35
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: ΤΗΘΥΣ-28.06.2007: 'Η φιλοσοφία DIR στην κατάδυση'

....σε bar ή σε λιτρα....αυτο ειναι που σε απασχολει πραγματικα ολες αυτες τις μερες που κουβεντιαζουμε για το τι παιζεται με το dir?

Προσπαθησα να σου δειξω τι με απασχολει τοσο πολυ ώστε να καθομαι να γραφω και να ξαναγραφω σχετικα με το dir αλλα το ξεπερασες χωρις κανενα σχολιο...Η επαρση και ο ελιτισμος υπαρχει ειτε το παραδεχεσαι ειτε οχι...το αντιμετωπιζω καιρο τωρα στην καταδυτικη μου καριερα

υπαρχει και ενα κομικ στο diver ( οχι το ελληνικο) που προσπαθει να διακωμωδησει αυτη την κατασταση,

"Γυριζει το ψαρι στο αλλο ψαρι και του λεει:
how deep do the divers go?
και η απαντηση
it depends on the weight of their egos"

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ, το εγραψα και πριν.... στους πρωτοπορους οφειλουμε τον πολιτιμσο....αλλα....

Περαν τουτου

και σχετικα με τα επουσιωδη ( κατ'εμε) που ρωτας και παντα στο επιπεδο της καταδυσης αναψυχης, (το ξανατονιζω...)

Γιατι για δυο δυτες και οχι για τρεις?

Γιατι να τα υπολογισω ολα με τα λιτρα ενω γνωριζω οτι η μεταβολη μου ειναι ισοχωρη και για αυτο πρεπει να συνυπολογισω και αλλους παραγοντες οπως η θερμοκρασια?

Και γιατι να αναγω την καταναλωση σε μεσες τιμες και οχι να ολοκληρωσω το πραγματικο ρυθμο μεταβολης της καταναλωσης σε σχεση με την πραγματικη επι των καθε συνθηκων προσωπικη αναγκη επι τοπου?

Γιατι να μην εχω το λαπτοπ μου μαζι μου το οποιο με καποιο τροπο να επικοινωνει με το λαπτοπ του αλλου και να με ειδοποιει σε πραγματικο χρονο ποτε πρεπει να γυρισω... ( σε πολυ λιγο θα εινα εφικτο)

Μα γιατι καπου πρεπει να βαλω μια τελεια στο ποσο θα το προχωρησω το θεμα απο αποψη υπολογισμων...

Αλλιως θα αναλυσω μια βουτια αν ειμαι ο hawkins, αλλιως αν ειμαι ο οποιοσδηποτε

Οποτε το πραγματικο ερωτημα ειναι ποιοι δικαιουνται να βουτανε? μαζικα, οπως το ονειρευομαι να γινει μια μερα (αλλα σε συνθηκες τετοιες που να μην πνιγεται απο ενας τη μερα...) ή οι λιγοι και εκλεκτοι επειδη θα εχουμε θεσει στανταρ δυσθεωρητα ψηλα και οπου θα πρεπει να εχω διδακτορικο στη καταδυτικη φυσιολογια για να βουτηξω?

Στην πρωτη περιπτωση που τεινει προς την ισχυουσα ηδη (περιπου), ανα τον κοσμο τα θανατηφορα ατυχηματα τα εχουμε σε σολο καταδυσεις, σε βαθειες καταδυσεις , σε ναυαγιο καταδυσεις , σε μπουκαλοψαρεματα κλπ κλπ και απιστευτα λιγοτερα σε απολυτους αριθμους (ποσο μαλλον σε σχετικους) στην καταδυση αναψυχης. Το αρνεισαι αυτο?

Και τελικα που ειναι το οριο μεταξυ αυτων των 2 ακραιων περιπτωσεων?

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΟΥΜΕ .

ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΥΤΑΕΙ (χωρις να υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ κινδυνος να πνιγει)?

ΥΓ τι παει να πει κουρασαμε , δεν νομιζω οτι αναγκαζεται κανενας να διαβασει οτιδηποτε...ετσι δεν ειναι?

Απάντηση με παράθεση