Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-09-08, 00:05
Το avatar του χρήστη emmy
emmy emmy is offline

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Απάντηση: Χρήση καταδυτικών

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο kmarmarinos Εμφάνιση μηνυμάτων
Αλλά μήπως θα πρεπε να γίνει η ερώτηση και αντίστροφα?

πχ.. Μήπως δεν μας προτιμούν για πελάτες?
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιος επιχειρηματίας δεν θέλει να αυξήσει τον τζίρο του...
Γενικά δεν θα έλεγα ότι έχω διακρίνει τέτοια νοοτροπία…Περισσότερο την νοοτροπία της κλάψας έχω δει, (''και ξέρεις που έχει πάει η βενζίνη;'', ''και ξέρεις τι πληρώνω για τους συνοδούς;'' κλπ) παρά αδιαφορία να σε εξυπηρετήσουν…
(… παρεπιπτόντως ναι, ξέρω πόσο έχει πάει η βενζίνη για συνολικά 10 μίλια πήγαινε-έλα με φορτωμένο σκάφος και ξέρω και το κόστος των συνοδών…)

Θα αναφέρω κάτι που μου έκανε εντύπωση:
Το καλοκαίρι που μας πέρασε, έκανα μία διπλή βουτιά με καταδυτικό σε νησί του Β.Αιγαίου, που ανταποκρινόταν θετικά στα περισσότερα από τα κριτήρια μου. Η πλειοψηφία λοιπόν των δυτών ήταν Έλληνες, σε αναλογία 14 προς 6 αλλοδαπούς.
Ο ιδιοκτήτης μας είπε ότι δουλεύει κυρίως με ντόπιους αλλά και με φοιτητές και μάλιστα όλο τον χρόνο!

Για μένα αυτό είναι η καλύτερη επένδυση! Απευθύνεσαι σε νέους ανθρώπους, που γουστάρουν την περιπέτεια, που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και που παρασύρει ο ένας τον άλλον όλο τον χρόνο σε συνεχείς καταδύσεις! Κάνουν μαθήματα, αγοράζουν τον εξοπλισμό τους και κάνουν παρέα τις βουτιές τους από ένα συγκεκριμένο Κ.Κ., το οποίο είναι σημείο αναφοράς…

Όσοι έχουν καταλάβει ότι ο ''ξένος'' θα φάει μια greek salad και δύο mythos (ανά ζευγάρι πάντα….), αλλά ό Έλληνας θα φάει μεσημέρι-βράδυ από μια γίδα και μισό βόδι (όταν είναι σε δίαιτα…), καταλαβαίνουν και τα υπόλοιπα….
Απάντηση με παράθεση