Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΄Ακης Γκούμας
[Ξεκαθαρίζω Νο 1:
Δεν είμαι «Εβραίος», καρμίρης ή γκρινιάρης
εξ επαγγέλματος.
|
Εξ' επαγγέλματος όχι, εκ' πεποιθίσεως όμως
Παράθεση:
Για όποιον ήθελε να μείνει στο νησί από το Σάββατο,
θα του διέθετα τα δωμάτια της κυρά-Θανασούλας που τέτοια εποχή είναι άδεια, και θα του ζητούσα να καταβάλει μόνο το κόστος της κυρά-Θανασούλας (Πετσέτες, σεντόνια και κωλόχαρτα) δηλαδή ~5€.
|
Που αν το σκεφτείς καλά, με τέτοιο κόστος θα πήγαινες κι από την Παρασκευή. Το οποίο σημαίνει θα φας την Παρασκευή το βραδύ, θα πιεις καφέ το Σάββατο το πρωί, θα ξαναφάς το Σαββατο το μεσημέρι, θα ξαναπιείς καφέ το απόγευμα, θα φας και παγωτό, θα ξαναφάς το Σάββατο το βράδυ, θα πιεις κι ένα καφάσι μπύρες..... κι όλα αυτά σε μαγαζιά του νησιού!!!
Παράθεση:
Αναρωτιέμαι:
γιατί να μην καθαρίσω την παραλία π.χ. της Αναβύσσου, για να νοιώσω οικολόγος, χωρίς έξοδα και χωρίς να θαλασσοπνιγώ?
|
Γιατί εκεί δεν έχει ούτε δήμαρχο "έξυπνο", ούτε KDE !!!
Παράθεση:
Ξεκαθαρίζω Νο 2:
θα έρθω στην Τζιά, Και θα πληρώσω, Και θα το ξανακάνω, πιθανά σε άλλη περιοχή.
Θα το κάνω, όμως, αποφασίζοντας ότι συμμετέχω σε μια απόλυτα θεάρεστη, αναγκαία και οικολογική πράξη, χωρίς όμως κάποιος να έχει σκεφτεί τόσο αγνά όσο εγώ
|
Όχι, θα το κάνεις λόγω της παρέας και του χαβαλέ. Γιατί αμα σου λέγανε να πας στο Βουρκάρι με τον akef, που έχετε πλακωθεί και δεν μιλιέστε, όσο θεάρεστη, αναγκαία και οικολογική να ήταν η πράξη, δεν νομίζω οτι θα πήγαινες!!!!
Παράθεση:
Παροχή, δεν είναι το με τα δρομολόγια των πλοίων ή τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της περιοχής.
|
Εννοείται!!! Αυτό είναι διαφήμιση!!! Άλλα όπως είπες στα πλαίσια της θεάρεστης, αναγκαίας και οικολογικής διοργάνωσης ......
Παράθεση:
Παροχή είναι «Ο καικτζής» και τα «δωμάτια της κυρά – Αθανασούλας» που λέγαμε...
Παροχή δεν είναι το «Γλέντι στον Αρίστο» αλλά «Το γλέντι με την που**να την γίδα».
Δεν έχω διάθεση να γίνω "πικρός" αλλά το διάβασα 1-2 φορές πρίν το στείλω, το έδειξα και σε έναν φίλο και δεν μου φαίνεται υπερβολή...Στο φινάλε... Θα πάμε που θα πάμε, ας ξέρουμε "πως αλλοιώς θα μπορούσαμε να πάμε".
|
+1