Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-09-08, 10:40
΄Ακης Γκούμας ΄Ακης Γκούμας is offline

Απάντηση: 28.9.2008: K.D.E. - Εθελοντικός Καθαρισμός Βυθού Βουρκαρίου Κέας

Εγώ, έβαλα μια άποψη.
Η οποία δεν είναι δική μου: είναι η παγκόσμια πρακτική που εφαρμόζουν όλοι οι οργανισμοί εθελοντικής εργασίας.
Εθελοντισμός, σημαίνει εθελοντική εργασία / συμμετοχή απο όλα τα μέρη. Και απο εμάς, Και απο την δημοτική αρχή, Και απο τους κατοίκους.
Αυτό πρότεινα, γιατί δεν το είδα.
Zin, κανείς δεν μίλησε για οικονομικές διακοπές στην Τζιά.
Το μόνο που δεν μου έγινε αντιληπτό, είναι η ισότιμη συμμετοχή όλων...
΄Οσο για την φήμη περι ψαρομπούκαλων...
Απο πότε όλοι οι αυτοδύτες "θεωρούνται ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου" και δεν ισχύει το αντίστροφο (΄Ενα δόγμα που εφαρμόζει όλος ο σύγχρονος κόσμος) ? Πότε ετέθη τέτοιο ζήτημα (Στην συγκεκριμένη διοργάνωση), για να αποτελέσω μάρτυρα καλής πράξεως στην παραπάνω κατηγορία? Η λογική της "συλλογικής ευθύνης" ήταν παντιέρα των ναζί, αλλά απο τότε έχουν περάσει - ευτυχώς - πολλάααα χρόνια...
Επι του πρακτέου, τώρα:
Ας φανούμε λιγάκι αισιόδοξοι. Ας θεωρήσουμε οτι όλα τα παραπάνω, δεν έχουν λυθεί ακόμα, αν και έχουν προβληματίσει την δημοτική αρχή και τους ντόπιους.
Σίγουρα, θα πάμε. ΄Ετσι ή αλλοιώς.
Προσωπικά, θα έρθω σε επαφή με άτομο που συμμετέχει έντονα και με τις καλύτερες προθέσεις, σε αυτή την διοργάνωση. Θα τα πούμε, και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε "αυτό που γίνεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις, σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο".
Αν το καταφέρουμε και το βελτιώσουμε, "θα πάμε όπως πρέπει να πάμε".
Αν όχι, "Θα πάμε όπως δεν θα έπρεπε να πάμε".
Αποκλείεται να μην έγινα - crystal clearly - αντιληπτός.
Θα τα ξαναπούμε σύντομα.
Απάντηση με παράθεση