Και στην Κύπρο το Advanced το πλήρωσα αρκετά φτηνότερα από ότι στην Ελλάδα και γενικά δεν είχα να σκεφτώ τίποτα και να νοιαστώ για τίποτα από το να είμαι στην ώρα μου για την κατάδυση (και δεν ήμουν ποτέ

)
Η ιστορία είναι ότι κανείς μας δεν ζητάει να βουτάει τζάμπα. Αν σκεφτείς όμως το κόστος και τα έξοδα ενός καταδυτικού καθώς και τις σπουδές που χρειάζονται για να ανοίξει κανείς καταδυτικό τότε βλέπουμε ότι είναι σχετικά μια καλή ευκαιρία για "καριέρα"
Για να λέμε βέβαια και τα πράματα με το όνομά τους ας φωνάξουμε όλοι μας έναν υδραυλικό για να μας αλλάξει ένα σωληνάκι και να κάνει 10 λεπτά. Εκεί να δεις "κλοπή". Από την άλλη όμως την κατάδυση δεν την έχει κανείς ανάγκη και τελικά θα στραφεί είτε στο να την κάνει μόνος του ή να κάνει άλλα πιο φτηνά hobby.
Στην τελική όμως ο καταναλωτής
δεν πληρώνει το κόστος πληρώνει το προϊόν. Σύμφωνα με αυτό λοιπόν 35 ευρώ είναι αρκετά καλά χρήματα για να βγει κέρδος και μάλιστα πολύ, τόσο που να μην είναι απαραίτητο μια εκδρομή λίγο πιο μακριά να πλησιάζει το 100ρικο. Σε αυτές τις δουλειές (που έχεις άμεση σχέση με τον πελάτη) δεν μπορείς να του ζητάς τόσα πολλά χρήματα. Απλά χαλάς την σχέση σου. Αν όντως το κόστος είναι πολύ μεγάλο τότε απλά λες "παιδιά βγαίνουν πολλά τα χρήματα"