|
Απάντηση: Πληρωμένες βουτιές;;;
Άκη,
Η Κύπρος είναι διαφορετική εμπορικά από την Ελλάδα, όχι επειδή τους βοήθησε ο καλός Θεούλης και βούλιαξε το Ζηνοβία, αλλά επειδή οι άνθρωποι έμαθαν να είναι σωστοί επαγγελματίες και τελικά ζούνε από αυτό: από τον επαγγελματισμό τους.
Μη ξεχνάς επίσης ότι ενώ ο μέσος μισθός της Κύπρου είναι ανώτερος από αυτόν της Ελλάδας, οι τιμές είναι περισσότερο προσιτές...
Μήπως οι δικοί μας επαγγελματίες την έχουν δει ότι το άθλημα απευθύνεται σε συγκεκριμένα εισοδήματα, οπότε σε κάνα χρονάκι θα μας λανσάρουν και στολές Dior και Cucci, έτσι για διαφοροποίηση;
Δεν μπορώ να πειστώ, ότι διαβεβαιώσεις και αν έχω, ότι τσίμα-τσίμα τα φέρνουν βόλτα (και σε τελική δεν με νοιάζει κι όλας...μακάρι οι άνθρωποι να βγάζουν και να επενδύουν...καλό για όλους μας θα είναι!).
Κανένα μα κανένα καταδυτικό, δεν έχει την δουλειά που είχε πριν 5 χρόνια και το ότι συνεχώς αυξάνονται αριθμητικά και δεν κλείνουν σημαίνει ότι υπάρχει δυνατότητα όχι απλής επιβίωσης αλλά και κέρδους.
Το ερώτημα είναι: Έχω τιμές που απευθύνονται σε 10 πελάτες, και βγάζω και κόστη μου σε Χ χρόνο (επειδή για παράδειγμα πουλάω με κέρδος 160%-δες σχετικό mail του Μυλωνάκη...), ή έχω τιμές που απευθύνονται σε 50 πελάτες και βγάζω τα κόστη μου πάλι σε Χ χρόνο, αλλά με μεγαλύτερο έυρος πελατείας και περισσότερες εμπορικές εναλλακτικές...
|