Η γνώμη μου...
-Κάθε φιλοσοφία, σεμινάριο, συζήτηση είναι για καλό. Κάθε σχολείο θα μας δώσει κάτι και θα μας κάνει καλύτερους δύτες. Είμαστε σκεπτόμενα όντα και υιοθετούμε αυτά που μας ταιριάζουν και αυτά που μας βολεύουν στην πράξη. Πάντως η παρουσίαση ήταν καλή, δεν βρήκα κάτι στραβό και θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω τον Ritch.
- Τα περί ελιτισμού ισχύουν όπως ίσχυαν και τα φαινόμενα με τους wow ρυθμιστές και τζάκετ στην προ-dir εποχή. Σε μια ερώτηση (dir) αν θα βούταγα με τον τύπο που είχε στερεώσει τη φιάλη του χαμηλά στην πλάτη του εγώ ναι , θα βούταγα μαζί του. (θα προτιμούσα βέβαια να το έκανα
με τη γυναίκα μου και τα φιλαράκια μου...)
-Μπορεί σε ένα επικίνδυνο περιστατικό στη βουτιά στα 40 μ.να μην ακολουθούσα ακριβώς το πλάνο που υποδείχθηκε και να ανέβαινα με το d.c. (oροφή) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το run time δεν είναι σωστό.
- Δεν είναι κακό να λέμε ότι ακόμα και στο open water επίπεδο υπάρχει σχολείο που σε κάνει καλύτερο και πιστεύω το συγκεκριμένο σχολείο των GUE το κάνει και είναι φυσικό ακόμα και αν έκανε περίπου τα ίδια πράγματα, δίδασκε παρόμοιες ασκήσεις και φιλοσοφία.
-Γούσταρα τη φιλοσοφία "είμαστε μαι οικογένεια, όλοι οι πορωμένοι αυτοδύτες να γίνουμε μια παρέα κλπ κλπ..." αλλά είδα ότι αυτό γίνεται με 29$ ετήσια συνδρομή ...

και θα προτιμούσα να τα χώσω στο σύλλογό μου τον ΤΗΘΥΣ