Φίλοι που θα έρθετε στη Κέα το Σ-Κ, σας όφειλα κάποιες απαντήσεις:
-Σχετικά με τα δωμάτια στο δημοτικό ξενώνα "Η Τζιά μας". Θα υπάρχει διαθεσιμότητα για 4-5 δωμάτια, 1-2 είναι τρίκλινα. Όποιοι έχουν ανάγκη παρακαλώ να επικοινωνήσουν μαζί μου το συντομότερο. First come/first served. Mob.: 6945-930303.
-Διχτάκια για το καθαρισμό. Ναι τα έχουμε προμηθευτεί. Θα παραδοθούν τουλάχιστον 2 σε κάθε δύτη.
-Όλα τα γεμάτα θα συγκεντρωθούν στο ντόκο, να κάνουμε ένα λόφο ει δυνατόν

Όσο πιο πολλά τόσο πιο καλά. Θα τα φωτογραφίσουμε και μετά θα μπουν στους γνωστούς μας μπλε κάδους και θα οδεύσουν για την ανακύκλωση.
-Το φαγητό που θα παραθέσει στους εθελοντές ο Δήμος Κέας θα ακολουθήσει στο εστιατόριο "ΑΡΙΣΤΟΣ"
-Υπενθυμίζω την ώρα συνάντησης 11:00 πρωί Κυριακή 28/9 στο Βουρκάρι.
-Αν όλα πάνε "ρολόι" να πέσουμε στο νερό στις 12:00. Διευκρινίζω οτι τα νερά του λιμανιού είναι καθαρά και διαυγή, λόγο του βιολογικού που λειτουργεί από τις αρχές του φετινού καλοκαιριού. Φυσικά με τις "πεδιλιές" μας θα ανασηκωθεί θολούρα, να το έχουμε υπ' όψη. Υπολογίζω να έχουμε τελειώσει μέχρι τις 13:30 και νά κάτσουμε στα τραπέζια κατά τις 14:00.
Αυτά ως προς το γενικό πλάνο. Επιχειρησιακές λεπτομέρειες θα τις πούμε "επί τόπου". Ας προσπαθήσουμε να τηρήσουμε το γενικό χρονοδιάγραμμα
με το να είμαστε ΟΛΟΙ συγκεντρωμένοι στο Βουρκάρι μέχρι τις 11:00 
Πέρα από το καθαρισμό, νομίζω όλοι παρακολουθείτε τις συναρπαστικές εξελίξεις με το
"Άγνωστο Ναυάγιο της Κέας". Είμαι μάλλον σίγουρος ότι μέχρι την Κυριακή θα έχουμε πετύχει την ταυτοποίηση, και οπωσδήποτε οι συζητήσεις μας θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον
Μια άλλη ιδέα που "την ρίχνω τώρα δα" θα ήταν αμέσως μετά το φαγητό να σας κάναμε μια παρουσίαση του θέματος με προβολή video & φωτογραφιών, σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου "Η Τζιά μας".
Αναρωτιέμαι αν κάτι τέτοιο:
α/ Θα ενδιέφερε,
β/ Πόσο εφικτό θα ήταν από πλευράς διαχείρισης χρόνου, όντας Κυριακή μεσημέρι, αναχωρήσεων κ.λπ.???
γ/ 'Η να το διοργανώσουμε κάποια άλλη στιγμή στην Αθήνα?
Τέλος και σημαντικό -
Ο καιρός.
Δείτε εδώ:
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=78
Αυτή τη στιγμή το δίνει συνέχεια με 5-άρι Βόρειο. Αν πάει έτσι δεν θα έχουμε ουσιαστικό πρόβλημα