Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-09-08, 07:40
MICHALIS MICHALIS is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: THESSALONIKI
Απάντηση: 21-30.09.2008: Kea Dive Expedition (K.D.E. - Καταδυτική Αποστολή στην Κέα)

Συγχαρητηρια αλλη μια φορα στην ομαδα του KDE και ειμαι ευγνωμων που το μοιραζεστε με ολους . Οταν μιλησατε για το Theophile Gautier συγκινηθηκα , διοτι εδω και 20 χρονια ενας θειος μου μου διηγειται την ιστορια του πλοιου αυτου που ηταν αγκυροβολημενο στον Θερμα'ι'κο κολπο και εκανε συνεχως προσπαθειες να βγει απο τον κολπο . Οι Συμμαχοι ομως ειχαν εγκατεστημενο ασυρματο στην εκκλησια της Αναληψης (να και μια χρησιμοτης της εκκλησιας) και οποτε εβλεπαν το πλοιο να φευγει , εστελναν σημα , ειδοποιουνταν τα Συμμαχικα υποβρυχια και το περιμεναν εξω . Επισης , απο την αρχη ηξεραν ολοι οτι μετεφερε κατι παρα πολυ σημαντικο και ισως καθοριστικο για την εκβαση στις επιχειρησεις τους στην Αφρικη για τα Africa Corps και οχι σιταρι ή οτιδηποτε αλλο (γι αυτο αλλωστε το ειχαν στο στοχαστρο) . Με το καλο να το βρειτε , θα μαθουμε συνταρακτικα πραγματα που δεν ξεραμε , εαν βεβαια σας επιτραπει να τα δημοσιευσετε .

(συγγνωμη για την παρατηρηση , αλλα η μερα 4 και 5 ειναι κενες , μηπως διορθωνεται αυτο ?)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MICHALIS : 26-09-08 στις 07:44.
Απάντηση με παράθεση