Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-09-08, 19:01
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: 28.9.2008: K.D.E. - Εθελοντικός Καθαρισμός Βυθού Βουρκαρίου Κέας

Έχοντας μόλις γυρίσει από μια μέρα γεμάτη όμορφες εμπειρίες, θέλω πολύ να ευχαριστήσω όλους αυτούς που συνεισέφεραν σε αυτό!!!

Βύρων σε ευχαριστώ πολύ, γιατί για μένα πραγματικά αποτελείς παράδειγμα προς μίμηση. Συγχαρητήρια για την έμπνευση αυτού του καθαρισμού και για την ΑΨΟΓΗ οργάνωσή του!! Αυτή είναι η απόδειξη ότι όταν πραγματικά επιθυμούμε να κάνουμε κάτι, ξεκινάμε θετικά, με προτάσεις και δράσεις και βάζοντας πρωτίστως τον εαυτό μας μέσα σε αυτό. Κι όσοι πιστοί προσέρχονται!
Βύρων και πάλι συγχαρητήρια, περάσαμε υπέροχα, σε ευχαριστούμε πολύ!!

KDE guys, μας κάνετε όλους περήφανους και χαιρόμαστε ακόμα περισσότερο που είστε φίλοι μας!

Σε όσους συμμετείχαν σε αυτό τον καθαρισμό -είτε από ξηράς είτε υποβρυχίως- ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα γιατί πράγματι ο κόπος άξιζε και με το παραπάνω (φωτό της σκουπιδομάζας έπονται από τους αρμοδίους). Εκτός αυτού όμως, σας ευχαριστώ για την υπέροχη παρέα, δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή αυτής της ημέρας που να μην απόλαυσα!!

Αντώνη ευχαριστώ που δεν δίστασες ούτε μια στιγμή να βγάλεις το σκάφος, παρά τις ελαφρώς δυσοίωνες προγνώσεις! Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς (στα πούπουλα πήγαμε και ήρθαμε!)

Καπετάν Κώστα, σωραίος!!!

Ευχαριστούμε τον κύριο Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο για το υπέροχο τραπέζι...
Προσωπικά δεν είμαι συνηθισμένη να ανταμείβομαι για τη συμμετοχή μου σε υποβρύχιους καθαρισμούς (10ος χρόνος φέτος και δεν μου ξαναματαέτυχε) και όπως και να'χει ήταν μια πραγματικά ευγενής χειρονομία....
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την όμορφη υποδοχή, τις ευχαριστίες και την ειλικρινή εκτίμηση που εισπράξαμε από τους Τζιώτες που ήταν εκεί... Αν και το κάναμε πρωτίστως για εμάς και το βυθό που αγαπάμε, σας ευχαριστώ πολύ όλους!!

Ευχαριστώ για το υπέροχο KDE μπλουζάκι!!!