Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-09-08, 14:38
Το avatar του χρήστη Beracuda
Beracuda Beracuda is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Κηφισιά & Κούνδουρος, Κέα
Απάντηση: 21-30.09.2008: Kea Dive Expedition (K.D.E. - Καταδυτική Αποστολή στην Κέα)

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο YAN Εμφάνιση μηνυμάτων
Κυριες και κυριοι κατοικοι της Κεας ειστε πολυ τυχεροι. Κι ολοι εμεις που καταδυομαστε επισης.

Ειμαι ευγνωμων που βρισκομουν εκει. Η χημεια της ομαδας και αλληλεπιδραση των μελων της, ηταν αυτο που οδηγησε στην επιτυχια. Η ομαδα ηταν μια παρεα, και η παρεα εγινε ομαδα.
Και αυτη η ομαδα ανεδειξε και τιμησε το ναυαγιο. Και περι αυτου, μην εχετε καμια αμφιβολια.
Θεωρω τουλαχιστον αδικο να βαλλονται – εμμεσα η αμεσα – μελη του K.D.E.
Αν ακουγατε εστω και μια απο τις πολλες σχετικες συζητησεις...

Μελη του K.D.E. σας ευχαριστω και ανυπομονω για τα επομενα.

Hταν η καλυτερη καταδυτικη μου εμπειρια.

Γιάννης
Μπράβο Γιάννη!

Το πλήρες post σου περιγράφει με τον καλλίτερο τρόπο (και ποιητικό θα έλεγα) τις εμπειρίες από την ανακάλυψη της ομάδας του K.D.E.

Σε ευχαριστoύμε θερμά γιατί ίσως πέτυχες στο να μεταδόσεις θαυμάσια "τι σκέφτεται ένας δύτης" κατά τα ατελείωτα λεπτά του deco.

Νομίζω ότι για όλους θα ισχύει η φράση σου περί "καλλίτερης καταδυτικής εμπειρίας"

Κλείνοντας, να αναφέρω συμπληρωματικά, ότι μόλις σήμερα το πρωί, αναχωρώντας από τη Κέα, στο depth sounder του BENITOS εμφανίστηκε και η θέση του αεροπλάνου με βάση το prelim fix που μας είχε δώσει ο καθηγητής Γιώργος Παπαθεοδώρου.
Έπεται συνέχεια (Κ.D.E. 2009?) του χρόνου την Άνοιξη.

Αύριο Τετάρτη 1/10 μη χάσετε "ΤΑ ΝΕΑ". Αναμένεται ολοσέλιδο αφιέρωμα στο K.D.E.
#28 Μέλος ΤΗΘΥΣ

“O ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤIΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ“: Jacques-Yves Cousteau, το 1988 έγινε μέλος της Γαλλικής Aκαδημίας με την αναγγελία αυτή!
Απάντηση με παράθεση