Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-07-07, 14:39
Το avatar του χρήστη neokles
neokles neokles is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Ν. Ψυχικό
Απάντηση: Σε πραγματική κατάσταση έλλειψης αέρα

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Χρηστος Ευθυμιου Εμφάνιση μηνυμάτων

Μην το πάρεις προσωπικά, "είναι μόνο ένα σενάριο" που συμβαίνει πολύ ταχτικά, βρίσκετε στην κορυφή των ατυχημάτων και δεν έχει καμία σχέση με “DIRILIKIA” όπως τα ονομάζεις.

Δεν το παίρνω προσωπικά, άλλωστε το DIRILIKIA είναι ένα καθαρά χιουμοριστικό σχόλιο. Δεν βλέπω όμως ποιά η διαφορά στο να ελέγξεις τον πανικό του άλλου.

Από την στιγμή που θα του "βάλεις στο μάτι" το εφεδρικό β στάδιο (κίτρινο κίτρινο) θα το βάλει στο στόμα (να λείπουν τα σχόλια) και θα έχει και μια ελευθερία κινήσεων ικανή για να κάτσει να πάρει τις ανάσες του και να χαλαρώσει. Και με το χταπόδι και με το κυρίως β' στάδιο πάλι μπορεί να σε τραβήξει. Σαν ατού του χταποδιού βρίσκω ότι έχω χρόνο αφού του δώσω το χταπόδι να τον πιάσω καλά απο το jacket να του βγάλω αέρα απο το BCD αν δω ότι δεν έχει ρυθμίσει πλευστότητα και "φεύγει" πάνω κτλ. Σε διαφορετική περίπτωση την ώρα που αυτό θα έχει τον ρυθμιστή ΜΟΥ στο στόμα του και φεύγει προς τα πάνω εγώ τι θα πρωτοκάνω; Θα εκπνέω; Θα τον ηρεμώ/σταματώ; Θα του αδειάζω το BCD; θα βρίσκω το χταπόδι; Ίσως και να είναι λόγω απειρίας αλλά δεν αισθάνομαι και τόσο άνετα με τη σκέψη μιας τέτοιας κατάστασης
Απάντηση με παράθεση