Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Normoxic Diver
Σωτο,
μπερδευτηκα λιγο....
εννοεις πως αναφερεις την υπαρξη των ''ανεξαρτητων'' απλα σαν αποψη που λεει και η Physalia μονο στα ακαδημαικα ή οπως λες εαν σε πεισει ο εκπαιδευομενος πως αυτη η επιλογη ειναι ορθη & δικαιολογημενη την διδασκεις και στα πρακτικα του σχολειου (Deco απο οτι καταλαβα απο τα Standards...)...? 
|
Ας το ξεκαθαρίσω λίγο. Δεν το εισηγούμαι. Η προσωπική μου επιλογή είναι οι διπλές με isolator manifold.
Αν όμως έρθει κανένας μαθητής με τρομερά επιχειρήματα και με πείσει τότε τι να κάνω? Πρόσεξε! Αν με πείσει! Και γιατί αφήνω ανοικτό αυτό το παράθυρο? Γιατί θέλω το μαθητή μου να είναι του στυλ "άκου να δεις τι σκέφτομαι" για να μπορέσω να δουλέψω μαζί του και όχι "πες μου δάσκαλε τι να κάνω. Μιλάμε πάντα για εκπαίδευση στις τεχνικές καταδύσεις. Δεν στερειίτε κανένας το δικαίωμα να επιχειρηματολογεί, να έχει άποψη, αλλά στο τέλος εφαρμόζεται η άποψη που έχει καταλήξει να έιναι κοινή συμφωνία. Τώρα αν λάβεις υπόψη σου αυτά, και το ότι θα μπουν στο τραέζι της συζήτησης (εγώ κάνω συζήτηση στην εκπαίδευση) όλα τα δεδομένα και οι απόψεις ποιές νομίζεις πως είναι οι πιθανότητες να γίνει σχολείο με ανεξάρτητες φιάλες?