Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-11-08, 11:05
΄Ακης Γκούμας ΄Ακης Γκούμας is offline

Απάντηση: 1ο Διεθνές Καταδυτικό Συνέδριο - Κατάδυση στην Ελλάδα

Προσπέρασα τα ορθογραφικά λάθη (Γιατί στην συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι ούτε "το ΄δασος", ούτε "το δέντρο". Το πολύ - πολύ, να είναι "ο μαιντανός"...),
γιατί νοιώθω οτι η συγκεκριμένη θεματολογία, μας έχει απασχολήσει πολύ, τα τελευταία χρόνια.
Φυσικά, ως ερασιτέχνες, το έχουμε προσεγγίσει όπως όλοι οι όμοιοί μας: Με μπόλικα "νομίζω"... "πιστεύω"... "έχω την εντύπωση"... "η αίσθησή μου λέει" ...και άλλα τέτοια.
Η θεματολογία, είναι πλήρης. ΄Εχει τεχνοκράτες, πολιτικούς, ανθρώπους της κατάδυσης και των Οργανισμών πιστοποίησης, αλλά και ειδικούς σε θέματα θαλάσσιας βιολογίας.
΄Εχει ειδικούς απο χώρες που εφάρμοσαν την συγκεκριμένη Στρατηγική (Καταδυτικός τουρισμός), και ανθρώπους που αγοράζουν την συγκεκριμένη παροχή (Tour operators).
Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα, που γίνεται κάτι τέτοιο οργανωμένα και με επαγγελματισμό.
Το αποτέλεσμα του Συνεδρίου, δεν το ξέρω.
Ξέρω, όμως, πως 'ό, τι ονειρευόμαστε, έχει ξαναγίνει, και είναι μια ευκαιρία να μάθουμε (Αντί να νομίζουμε) απο αυτούς που το έχουν πράξει πριν απο εμάς.
Απάντηση με παράθεση