Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-11-08, 17:31
psyche psyche is offline

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: 1ο Διεθνές Καταδυτικό Συνέδριο - Κατάδυση στην Ελλάδα

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Physalia Εμφάνιση μηνυμάτων
[...]
Εγώ σαν Μαρία, φυσικά και θα πάω, φυσικά και θα πω την γνώμη μου, φυσικά και θα κάνω αυτό που θεωρώ σωστό και καλό να κάνω.

Έλα όμως που κάποιοι από εμάς έχουμε σταματήσει να σκεφτόμαστε σαν μονάδες και γι'αυτό αξιώνουμε και μια διαφορετική αντιμετώπιση.....

Τέσπα, θα τα πούμε στο 1ο Διεθνές και στις ερωτήσεις του κοινού ευελπιστώ...

Το να πας εσύ ως Μαρία, ο Τάδε ως Τάδε και ο Δείνα ως Δείνα, που απλώς θα απευθύνουν ερωτήσεις, χρήσιμο και καλό όσο είναι, δεν είναι δείγμα συλλογικής αντίδρασης και πράξης.

Αν όντως ισχύει το bold, τότε γιατί δεν συντάσσετε ένα κείμενο ως σύλλογος, και ως τέτοιος να κάνετε μια παρέμβαση;
Αν όντως υπάρχουν λόγοι που δεν υπήρξε το κάλεσμα -γιατί όντως δεν νομίζω πως δεν "ξέρουν" το σύλλογο- γιατί να μην τους αναγκάσετε, μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας/ξένους/ντόπιους/κ.ο.κ., να πάρουν μια θέση;

Δυστυχώς, όταν δεν συντρέχουν "ευνοϊκοί οικονομικοί λόγοι", δεν πρόκειται κανείς να αναγνωρίσει συλλογικές οντότητες. Πολλώ δε μάλλον όταν του "χαλάνε τη σούπα". Δεν συμβαίνει μόνο σε εσάς αυτό, ισχύει για πάρα πολλούς τομείς της ζωής μας.

Το να πάνε ορισμένα μεμονωμένα άτομα, ή ακόμα και μια ολιγομελής "αντιπροσωπεία" [πολύ χειρότερο το τελευταίο] νομίζω έχει περιορισμένη εμβέλεια. ΄

Άλλο το να ζητήσει ο Ανδρέας να μιλήσει, άλλο μια ομαδούλα των 3-5 ατόμων, και άλλο να παρίστανται 30-40 άτομα που θα "απογοητευτούν" αν δεν ακουστούν...

Αφού είστε ένας πολύ ενεργός σύλλογος, έχετε πολύ σαφείς θέσεις, απόψεις, γνώσεις κ.ο.κ. γιατί να μην πάτε "όπως πρέπει;" Εντάξει, υπάρχει και η "αναρχική" άποψη του "δεν ασχολούμαστε με μ@λ@κες, εσωτερικής κατανάλωσης μπούρδες θα πουν για να τις ακούσουν οι ίδιοι". Δεκτή κι αυτή η άποψη. Απλώς βλέπω ότι οι περισσότεροι θα είχατε όρεξη και θα βλέπατε χρησιμότητα στο να έχετε απεύθυνση σε αυτό το συνέδριο [εντός ή εκτός ""]. Στο βαθμό που δεν αισθάνεστε "κοινό", δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε για τις ερωτήσεις του κοινού
Απάντηση με παράθεση