Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 19-11-08, 13:39
΄Ακης Γκούμας ΄Ακης Γκούμας is offline

Απάντηση: Κατάδυση στην Ελλάδα

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Τζανακης Γεωργιος Εμφάνιση μηνυμάτων
.... Το εν λόγω clip έχει δημιουργηθεί τον Φεβρουάριο του 2007 για χρήση σε καταδυτική έκθεση που έγινε στην Ελλάδα και στην Αγγλία έτσι ώστε να υπάρχει εικόνα. Κανένας Φορέας δημοσίου δεν το έχει παραγγείλει , καμία αμοιβή δεν υπάρχει για αυτό , χρηματοδοτήθηκε και διατέθηκε από εμένα τον ίδιο.
Τζανάκης Γεώργιος
Αγαπητέ κύριε Τζανάκη, δεν κατάλαβα και πολλά, ομολογώ.
Επιλέγω αυτό το απόσπασμα, γιατί με λίγα λόγια, περιγράφεις ένα δημιούργημα που "κανένας δεν είχε παραγγείλει", "καμία αμοιβή δεν δόθηκε" και "χρηματοδοτήθηκε απο εσάς".
Πρώτη μου φορά βλέπω επαγγελματική πράξη που δεν έχει "Πελάτη" και "Αμοιβή". Λίγο παράξενο, έτσι?
Τέτοια χαρακτηριστικά, έχει η ερασιτεχνική δημιουργία και όχι η εμπορική.
Κάνω λάθος?
΄Ομως, σέβομαι απόλυτα την θέση σου ως "Ο Δημιουργός". Ειλικρινά το λέω ,και οφείλεις να έχεις αντίλογο.
Φιλικά, θα σου προτείνω να δείς και να αξιολογήσεις κάθε δημιουργία: "Απο τον χώρο του γηπέδου"
(Ως κάποιος που γνωρίζει το πώς έγινε κάτι και τι δυσκολίες είχε),
"Απο τις κερκίδες"
(Ως κάποιος που πληρώνει για να δεί ένα συγκεκριμένο "κάτι"),
και ως η "Ομοσπονδία ποδοσφαίρου"
(Η οποία αδιαφορεί και για τον κόπο, και για το θέαμα, κατατάσοντας το αποτέλεσμα και την ομάδα, στο σύνολο της αγωνιστικής σαιζόν).
Εγώ, αποτελώ μόνο το ένα μέρος. Την κερκίδα.
Και απο αυτή την μεριά, έχω κενά.
Δεν με ευχαρίστησε το θέαμα, με άλλα λόγια.
Το πιο σημαντικό μέρος, είναι η ικανοποίηση και η σύγκριση που θα κάνει ένας Tour Operator - που επισκέφθηκε την έκθεση του εξωτερικού - και είδε το εν λόγω βίντεο.
Αυτός, έχει δεί εκατοντάδες άλλα,
και θα κρίνει και θα αποφασίσει αν η Ελλάδα αξίζει να αποτελέσει μέρος του φακέλλου προορισμών που θα δημιουργήσει.
Μετά απο αυτό, αν το εγχείρημα πετύχει,
ο εν λόγω κύριος, θα στείλει τουρίστες,
που θα αφήσουν τα λεφτά τους,
που θα τα πάρει το κράτος (και ο ΄Ελληνας ιδιώτης),
θα τα βάλει στο ταμείο του και τότε:
Θα κάνει τον απολογισμό
(αν πήρε στο πολλαπλάσιο πίσω τα λεφτά του ή όχι).

Σημ.: τους χαρακτηρισμούς, τους ανακαλώ, σεβόμενος τον κόπο που σίγουρα κατέβαλες, άσχετα απο το αποτέλεσμα.
Αν υπήρξε ανάθεση και αμοιβή, όμως, τότε οι όροι αλλάζουν,
για προφανείς λόγους.

Φιλικά - ΄Ακης Γκούμας
Απάντηση με παράθεση