Θέμα: Lembeh Straits
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-11-08, 12:52
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Lembeh Streights

το να βλεπω τον μπαμπη να γραφει με ποιητικη διαθεση ειναι μια εκπληξη!!!

αλλα καμμια εκπληξη στη ζωη μου δεν μπορει να συγκριθει με το συναισθημα που ενιωσα απο την πρωτη κιολας βουτια στο Λεμπε....

ηταν στιγμες που τραβαγα ενα γυμνοβραγχιο να τρωει (με τρελο ενθουσιασμο) και με την ακρη του ματιου μου εβλεπα 3 καινουριους, εντελως διαφορετικους "στοχους" να προσεγγιζουν....και δεν ηξερα που να πρωτοστρεψω το φακο....

17 καταδυσεις των 80 λεπτων ηταν πολυ λιγες για να ακουμπησω εστω και λιγο το συναισθημα της πληροτητας....

Αλλη ευχαριστη εκπληξη ηταν οτι εκτος απο μαυρη αμμο (muck) , καταδυθηκαμε και σε κοραλλιογεννεις υφαλους γεματους δεκαδες γοργονιες που η καθεμια ειχε πανω της 30-40 κρινοειδη (εγερνε απο το βαρος!!!!) και με πολυ προσοχη εβρισκες (ή σου εδειχναν) 3-4 pygmy seahorses να πειραζουν το ενα το αλλο....

Δεν ξερω τι αλλο να πω....εχω κανει τα καλυτερα πλανα της ζωης μου , ανυπομονω να ξεκινησω το μονταζ...ανυπομονω να ξαναβουτηξω στο λεμπε...

ΥΓ, για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια μπηκα στη διαδικασια να τραβαω φωτογραφιες...ηταν τοσο εξαιρετικα τα χρωματα!!!!ειχε τοσο απιστευτα τρελο κεφι η φυση....μεχρι και καμερα αγορασα (μια G10) για να ξεκινησω να φωτογραφιζω και παλι (με μικρες αλλα σεβαστες προσδοκιες)

οι φωτο ειναι τραβηγμενες με την βιντεοκαμερα μου , οποτε μην βαρατε....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ : 22-11-08 στις 14:47.
Απάντηση με παράθεση