Απάντηση: 12.08.2008 - Διασυλλογικό ΟΧΙ στους Αγώνες Ψαροτούφεκου
κυριοι χωρις να θελω να ερθω με αντιπαραθεση και ριξη με κανεναν απο τα φιλικα μελη του τηθυς θα ηθελα να πω καποια πραγματα...ειμαι απο ενα γνωστο νησι των κυκλαδων, ο πατερας μου ηταν επαγγελματιας ψαρας με ενα 7μετρο καικι.οπωσ καταλαβαινετε τα παρατησε διοτι ασχοληθηκε με τουριστικα και γιατι καταλαβε οτι μια οικογενεια δεν μπορει να ζησει απο την αλιεια,σε αυτο το βαθμο που εχει φτασει.τα μεγαλα αλιευτικα ειναι πολλα και σηκωνουν τονους ψαρια καθε ειδους και καθε μεγεθους,αρεγε εχετε δει πωσ αλιευουν και τι αλιευουν οι μηχανοτρατες?συνγχωρεστε με αν μου διεφυγε αλλα δεν ειδα κανενα διασυλλογικο οχι για την αν οχι διακοπη των αλιευτικων αυτων,τουλαχιστων για την εφαρμογη ενοσ νομου που να περιοριζει τα κιλα αλιευσιμων ψαριων ανα αλιευτικο.πιστευω οτι θα ηταν λαθος να τα βαλουμε με τουσ ψαροντουφεκαδες,γιατι πιστευω οτι εκεινη ειναι πραγματικα αθλητες.καθε αθλημα εχει και αγωνες...εγω προσωπικα δεν κανω πλεον ψαροντουφεκο γιατι χρειαζετε χρονο,εξασκηση,επαφη,διατρ φη και φυσικη κατασταση.ειμαστε αυτονομοι δυτες και παμε (μεσα στα πλαισια)μεχρι 30 μετρα με αερα,κατι που ειναι εναντια στην φυση ενω εκεινοι πανε 30 μετρα με τισ δυνατοτητες τους.θεωρω λαθος αυτην την κινηση.δεν νομιζω οτι θα λυσουμε το προβλημα και την καταστροφη του θαλασσιου περιβαλλοντος απο καποιυσ χ αγωνες και καποιους χ αθλητες.επισης θα ηταν φρονιμο να εμπαινε μια ψηφοφορια για να ξερουμε ποιος λεει οχι και ποιος δεν λεει.ειναι γνωμη μου και πιστευω οτι θα γινει σεβαστη...συγγνωμη αν σας κουρασα...
φιλικα γιαννης
|