Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο neokles
50 ευρώ για service ενός ρυθμιστή είναι πάαααρα πολλά χρήματα. Δηλαδή γιατί να μην τον κρατήσεις χωρίς service να βάλεις και 200 ευρώ να πάρεις έναν καινούργιο βρε παιδί μου
Καλλιτέχνης από τους λίγους με μεράκι και φιλότιμο.
|
Νεοκλη εχεις δικιο . 50 ΕΥΡΩ ειναι πολλα για συντηρηση . Οταν ομως ολο το πακετο της εξυπηρετησης ειναι αψογο , οπως διαπιστωσα οταν εστειλα τον Xtreme (Α' , Β' , Χταποδι , Κονσολα με κατεστραμμενο μανομετρο ) , οχι απλα γυρισε αψογα συντηρημενος , αλλα οι ανθρωποι εκαναν ο,τι περνουσε απο το χερι τους για να αποφυγω επι πλεον εξοδα (αρκετα λεφτα ) και με εσωσαν απο μονιμη στερηση 150ευρου που θα ειχε ως αποτελεσμα προσωρινη καταθλιψη και κρισεις καταστροφικοδολοφονικης μανιας απεναντι σε οτιδηποτε ανθρωπινο κυκλοφορουσε γυρω μου . Γενικα ειμαι ευχαριστημενος , μια και δεν ειμαι εκπαιδευμενος και πιστοποιημενος να τα κανω μονος μου . Αν μπορουσα να συντηρησω το αυτοκινητο μου , θα γλυτωνα λεφτα . Τις μηχανες στο φουσκωτο εν μερει τις συντηρω μονος μου (ρυπογονες διχρονες γαρ) . Οπου δεν μπορουμε μονοι μας πληρωνουμε τους τεχνικους (με μετρο παντα εννοειται !) .