Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-12-08, 12:52
Το avatar του χρήστη ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ is offline

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Απάντηση: Σερβις Ρυθμιστών

Παράθεση:
Σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κατασκευαστών πρέπει να ελέγχονται και να υπόκεινται σε συντήρηση κάθε 50 καταδύσεις ή κάθε 12 μήνες (ότι προκύψει πρώτο).
πρωτη φορα το ακουω αυτο για τις 50 καταδυσεις! ετσι θα επρεπε να κανουμε σερβις καθε διμηνο....κατι το οποιο δεν μου φαινεται και πολυ υγιεινο για το ρυθμιστη (τουλαχιστον ο δικος μου δεν χαιρεται και παρα πολυ καθε φορα που τον βουταμε στα οξεα...)

Οσο για το σερβις Scubapro....αυτα που ξερω απο οταν δουλευα εκει, αλλα και που ισχυουν ακομα ειναι
  • κατοπιν του σερβις εχεις εγγυηση καλης λειτουργιας για ενα χρονο υπογεγγραμενη
  • ο Λευτερης (ο υπευθυνος σερβις) μετεκπαιδευεται συνεχως και εχει αμεση επικοινωνια με το τμημα τεχνικης υποστηριξης της εταιριας κ βεβαια ειναι εξαιρετικος μαστορας (αυτον ξερετε , αυτον εμπιστευεστε)
  • οτι το MEDITERRANEAN DIVE CENTER εχει παντα επαρκεια ανταλλακτικων για ολα τα μοντελα της εταιριας, οσο παλια και να ειναι...
  • οι scubapro ρυθμιστες καλυπτονται απο εγγυηση εφ'ορου ζωης για το body και το πιστονι (δεν νομιζω να εχει αλλαξει αυτο) αρκει να κανουν ετησιως σερβις σε πιστοποιημενο κεντρο (οπως του κ.Ποζιδη η του κ. Σωτηριου στην Αθηνα)
  • δεν παιρνω μιζες για τα καλα μου λογια

Απάντηση με παράθεση