Απάντηση: Ευτυχώς μας προσέχουν
Τον τελευταίο -ειδικά- καιρό έπιανα συχνά τον εαυτό μου να σκέφτεται
"ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΚΑΜΗΛΑ;;"
Κοιτούσα γύρω μου την απληστία και την ατιμωρησία -α, όχι μόνο στην κυβέρνηση, παντού όπου υπάρχουν θέσεις εξουσίας, παντού- και πάθαινα παράκρουση, συγχυζόταν το είναι μου "ΡΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΜΗΛΕΣ;"
Κάτι τους έχει πιάσει τον τελευταίο καιρό, έχουν λυσσάξει. Κάτι γίνεται, μυρίζονται το τέλος αλλά δεν κόπτεται κανείς να φύγει με το κεφάλι ψηλά, όοοοοοχιιιιι, άλλες είναι οι αξίες, χορτάτοι να πάνε κι ό,τι να'ναι.
Έχει βγει η Ελλάδα στο πλιάτσικο ρε τόσο καιρό κι εμείς ΓΚΛΟΥΠ την ΚΑΜΗΛΑ, με ζέση.
Καταπίνω κάτι καμηλάρες ΝΑ με το συμπαθειο κάθε μέρα, στη δουλειά μου, στις δημόσιες υπηρεσίες, στις εφορίες, στα μαγαζιά, στα σούπερ μάρκετ, στα βενζινάδικα
Συνεχίζω βέβαια σαν να μην τρέχει τίποτα, αλλά ρε παιδιά, κακά τα ψέμματα, υπάρχει αγανάχτηση....
Για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, για τον τρόπο που μας εμπαίζουν λες και απευθύνονται σε ΠΑΝΤΕΛΩΣ ηλίθιους, λες και δεν τρέχει και τίποτα ακόμα κι αν τους πάρουμε χαμπάρι, λες και το δίκαιο αφορά μόνο την πλέμπα και όχι ΑΥΤΟΥΣ.
Αγανάχτηση και οργή.
Αυτό βλέπουμε αυτές τις μέρες στους δρόμους
Και όχι μόνο για το 15χρονο
Αγανάκτηση και οργή
Και δε με νοιάζει πώς την δείχνουν την αγανάκτηση, με νοιάζει που το κάνουν. Γιατί εγώ δεν τόλμησα τόσο καιρό να κάνω τίποτα, μόνο σκεφτόμουν συγχυσμένη και αναλογιζόμουν που διάολο πήγαν οι αξίες (μάλλον κάποιος τις έβαλε γέμιση στην καμήλα).
Και στο μεταξύ έχει γδαρθεί ο λαιμός μου και πονάει από την καμηλοποσία, κι όλη την ώρα βήχω και παίρνω ντεπονάκια και καραμέλες με μέντα.
Μπράβο σε εκείνους που ήταν εκεί. Δεν έχω καμιά ιδεολογικοφιλοσοφική δικαιολογία για την απουσία μου, αλλά δε θα διστάσω κιόλας να πω
Μπράβο σε αυτούς που ήταν εκεί και που τους έδειξαν ότι δεν είναι όλοι καραγκιοζάκια να καταπίνουν καμήλα-καραμέλα, υπάρχουν κι εκείνοι που είναι ακόμα ξύπνιοι.
Και πρέπει να τους φοβούνται. Πρέπει να φοβούνται κάτι κι αυτοί πια, Κάτι να φοβούνται κι αυτοί πια, γιατί πράγματι δεν υπάρχει η άλλη ζωή, αλλά θα το βρουν εύκολα και σε αυτήν εδώ αν συνεχίσουν έτσι.
Στη θέση σας δε θα συνδύαζα έτσι αβίαστα αυτούς που τα σπάνε με αυτούς που επαναστατούν.
Προσοχή στις κατασκευασμένες εικόνες-ΚΑΜΗΛΑΡΕΣ που έχετε μάθει να καταπίνετε.
@psyche -γράφαμε ταυτόχρονα.
Μπράβο που ήσουν εκεί
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 09-12-08 στις 12:03.
|