Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο psyche
Δηλαδή κατ' εσέ δεν ακούγεται κατά κόρον η διακαιολογία της κακοδιαχείρισης και της λαμογιάς ως προβλήματα που τελικά κατέστησαν αναπόφευκτα αυτά τα γεγονότα;
|
Η κακοδιαχείριση και η λαμογιά έκαψαν την Ελλάδα;
Τελικά όταν εμείς δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε αυτούς που ειρηνικά διαμαρτύρονται ή κάνουν μια πορεία για να εκφράσουν/διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους από ένα μάτσο κομπλεξικά, περιθωριακά, ανεγκέφαλα, χωρίς λόγο και αιτία ύπαρξης ατομάκια που έκαναν ότι έκαναν, τότε πως θέλουμε να το ξεχωρισει το κράτος, η αστυνομία, ο όποιος άλλος;....
Ποιο ακριβώς ήταν αναπόφεκτο γεγονός;
Αυτοί που έκαιγαν, κατέστρεφαν, έσπαγαν το έκαναν για να πετύχουν τι;
Eκτός από την επιβεβαιώση του τόσο χαμηλού ''εγώ'' τους, τι πέτυχαν; Έγιναν τιμωροί του κράτους, της κυβέρνησης, των πολιτών, των πάντων;
Και ρωτάω...
Αν είχα ένα μαγαζάκι (άντε να το βάλω κάπου στην Πατησίων και όχι στο Κολωνάκι για να το κάνω πιο φιλολαϊκό...) και πετούσα μια γλάστρα στο κεφάλι κάποιου που μου είχε πετάξει μολότοφ, και επειδή είχα καλό σημάδι και βαρύ χέρι τον άφηνα στον τόπο, θα ήμουν φονιάς; Μήπως τραμπούκος ή φασίστας;
Προσωπικά όλα αυτά τα γεγονότα, με έκαναν να νιώσω πραγματικά εγκλωβισμένη σε έναν χώρο που ο κάθενας
επιβάλει με την βία αυτό που γουστάρει και που έχει το θράσσος μετά να μιλάει για τραμπουκισμό των άλλων!!!
Πραγματικά απορώ πως μέχρι τώρα δεν είχαμε φαινόμενα αυτοδικίας και απορώ πως δεν θρηνήσαμε θύματα...