Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-12-08, 00:14
Το avatar του χρήστη manthos
manthos manthos is offline

Περιοχή: Βριλήσσια
Απάντηση: Επιλογη Σχολης

Θα συμφωνήσω και εγώ με αυτούς που λένε ότι δεν κάνει ο εκπαιδευτικός οργανισμός τη διαφορά, αλλά ο εκπαιδευτής!
Θα πρέπει να αναφερθεί ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί οργανισμοί (τουλάχιστον αυτοί που επιτρέπεται να δρουν στην Ελλάδα) ακολουθούν τα ΕυρωπαΙκά πρότυπα, οπότε και παρόμοια εκπαίδευση. Και θα προσθέσω εδώ ότι το βιβλίο ή οποιοδήποτε εκπαιδευτικό υλικό είναι υποχρεωτικό. Κάποιοι οργανισμοί αφήνουν λίγο ελεύθερους τους εκπαιδευτές στο να ρυθμίσουν αυτοί το πρόγραμμά τους, ή να εκπαιδεύσουν τη θεωρία με DVD ή αυτοδιδασκαλία. Εγώ προσωπικά, προτιμώ τον εκπαιδευτή μαζί με τους μαθητές στην αίθουσα και χηση οπτικοακουστικού υλικού. Έχω παρατηρήσει καμιά δεκαριά χρόνια τώρα, ότι αποδίδεται πολύ καλύτερα η θεωρία έτσι. Επίσης λιγομελή τμήματα ή και μονομελή είναι ότι καλύτερο. Μίλησε προσωπικά με τους εκπαιδευτές που πιθανόν θα κάνεις το μάθημα. Μάθε τι περιλαμβάνεται στην τιμή. Μάθε πόσα θεωρητικά και πόσα πρακτικά μαθήματα θα κάνεις και αποφάσισε.
Τέλος να πω ότι οι περισσότεροι Έλληνες εκπαιδευτές κάνουν καλή δουλειά. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι Έλληνες δύτες είναι καλοί και έχουμε σχεδόν μηδενικά ποσοστά ατυχημάτων.
Πάρε την απόφαση και άρχισε! Η θάλασσες σε περιμένουν γεμάτες ομορφιές...
Μάνθος
DDI Pro Trainer
Απάντηση με παράθεση