|
Απάντηση: Προσοχή! Δαγκώνει.....κουτουρού
Ας πούμε οτι ισχύει η ρήση περί "Κουφών και πόρτας".
Η εναλλακτική ποιά είναι? Η γκρίνια? Το βρισίδι? Βαρετά δεν σου μοιάζουν όλα αυτά?
΄Εχω την εντύπωση οτι ο εν λόγω σύλλογος, απαρτίζεται απο κάτι παπούδια που έχουν βρεί ένα αντικείμενο ενάντια στην πλήξη της "Μετα εργασίαν εποχής". Και μια χαρά περνάνε, γιατί έχουν το παιγνίδι τους, και μάλιστα με έναν σκοπό που για τον αδαή (και υπάρχουν πολλοί τέτοιοι) ακούγεται θεάρεστος.
΄Αρα, ο σύλλογος δεν θα τα παρατήσει ποτέ, και η μια μα***ία θα διαδέχεται την άλλη.
Σε όλα αυτά, υπολόγισε και το φαινόμενο του "Θορύβου".
Η Κατάδυση, δηλαδή, γενικώς ως είδος, θα αρπάξει μια κακή φήμη.
Αυτά, καλή μου, εγώ πιστεύω οτι τα σκοτώνεις μικρά. ΄Οταν πάρουν διαστάσεις (Καρκινογενούς μορφής) άντε τράβα και μάζεψ΄τα...
Καταλαβαίνεις οτι ως χιούμορ, προτείνω να πάμε να τους βρούμε (και εσύ να φορέσεις το ταγιεράκι) και να τους τα πούμε. Πρακτικά, προτείνω Πράξη αντί για μπλα - μπλα μεταξύ μας. Να ακούσω προτάσεις με άλλα λόγια. Και αυτό, γιατί τέτοια φαινόμενα τα θεωρώ επικύνδυνα. ΚΑι είναι συχνά, απολύτως "Ελληνικά" και επαναλαμβάνονται.
Ο άνθρωπος στην Νάξο, κοντεύει να κλείσει το μαγαζί του, επειδή κάποιοι σκέφτηκαν οτι έτσι θα πάψουν οι αρχαιοκαπηλικές καταδύσεις !
Το 2009, όταν όλοι εξελίσσουν τις καταδύσεις, εδώ, έχουμε την Παγκόσμια Πρώτη: Η Ελλάς προτείνει την κατάργισή τους!
Πόση ******* μπορείς να αντέξεις, δηλαδή? Εγώ, ελάχιστη πιά !
Σημ.: Το ταγιεράκι μην το αφήσεις στα άπλυτα και μην το βάλεις στο πλυντήριο. Θα μπεί και θα χάσει το σχήμα του. Μόνο στεγνό καθάρισμα !
|