Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-02-09, 22:25
billy billy is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: Λίμνη Βουλιαγμένης

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Achaia Scuba Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι πληροφοριες εχουν να κανουν με την ιστοσελιδα μου και λεπτομερειες για το σχολειο Cavern, η ιστοσελιδα μου ειναι επαγγελματικη.

Συμφωνα με τους κανονες του φορουμ δεν επιτρεπεται να τις δημοσιοποιησω διοτι θα θεωρηθει εμμεση διαφημιση.
Νεκτάριε με δουλεύεις ?

Σου είπε κανένας ότι απαγορεύετε να βάλεις ένα σύνδεσμο απο το αποτέλεσμα τις βουτιάς που κάνατε ?

Αμα ήταν ένα ξερό post με Λίμνη Βουλιαγμένης και ένα link σίγουρα κάποιος θα στο έλεγε. Στο συγκεκριμένο post συμβαίνει το αντίθετο.

Και αφού το θέτεις ότι είναι σύμφωνα με τους κανόνες του forum γιατί στην υπογραφή σου έχεις το site σου, το οποίο έχει επαγγελματικό περιεχόμενο ?

Στο post μας ενοχλεί το url και στην υπογραφή δεν μας νοιάζει ? Και δεν νομίζω κανένας απο εδωμέσα να σου είπε να βγάλεις το link απο την υπογραφή σου.

Ούτε θα κάνει κανένας τον μπάτσο των URL στο διαδίκτιο (ούτε Κίνα να ήμασταν)

Παράθεση:
Οταν θα εχω να προσφερω επισημα κατι στο συνολο - συλλογο να εισαι σιγουρος οτι τηρωντας τις οδηγιες θα το κανω.
ΟΚ super γράψε ένα ολοκληρωμένο άρθρο και ανεβασέτο. Θα χαρώ πολύ προσωπικά να το δώ online με τις παρατηρήσεις σας και τα σχόλια τον υπόλοιπων μελών.

Παράθεση:
Εκτος βεβαια και αν απαγορευεται η προσωπικη ιδιωτικη επικοινωνια.
Μπάααα Δημοκρατία έχουμε τα τελευταία χρόνια (έαν εξαιρέσεις κάτι ασημαντες εξεργέσεις του λαού...)

Απλά βαρέθηκα όλα αυτά τα technical μυστικόκάτιτρέχαγυρεύετα λές και ο Darth Veider θέλει να μας πάρει όλους στην σκοτεινή πλευρά ή λές και ζούμε σε καταδυτικό μεσαίωνα και θα τους κάψουμε όλους στην πυρά (μάλλον θα τους πνίξουμε στην άβυσσο)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billy : 08-02-09 στις 22:36.
Απάντηση με παράθεση