Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-02-09, 12:17
billy billy is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Απάντηση: Λίμνη Βουλιαγμένης

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Achaia Scuba Εμφάνιση μηνυμάτων
Ζητω συγνωμη, δεν ερμηνευσα σωστα τους ορους χρησης και ειχα την εντυπωση οτι ενας επαγγελματιας αν αρχισει να αναλυει ενα σχολειο - το οποιο παρεμπιπτόντως παρέχει - ειναι διαφημιση.

Ομως αν δεν πρεπει να αναλυουμε τις λεξεις τι νοημα εχουν οι οροι χρησης του φορουμ.

Παρ' ολα αυτα τιποτα δεν εξηγει την επιθετικότητά σου !

Καλημερα !
Νεκτάριε δυστυχώς ο γραπτός λόγος και ειδικά στο internet παρεξηγήται εύκολα (όπως δυστυχώς και έγινε). Πρέπει να κατανοήσεις ότι δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί σου. Ούτε και το post είχε σαν στόχο εσένα. Έαν θεωρείς ότι δέχεσαι στοχευμένα πυρά (αυτό το άκουσα στο ραδιόφωνο) τότε μετέφρασες τα post μου λάθος.

Οι όροι χρήσης υπάρχουν για να καλύψουμε θεμάτα όπως "Καλημέρα καινούριο σχολείο πάρτε με τηλέφωνο"

Αυτό όμως που θέλω να καταλάβεις είναι ότι ναι μέν υπάρχει κάποιο όριο περι διαφήμισης αλλά έαν έχεις κάποιο συγκεκριμένο άρθρο που θέλεις να παρουσιάσεις (πχ με τα σχολεία cave διάφορων οργανισμών) και νομίζεις ότι θα βρεθεί κάποιος αντίστοιχος να σου "επιτεθεί" σε εισαγωγικά πάντα, για να μην καταλήξουμε όπως το ανέκδοτο με τον γρύλο μπορείς να το στείλεις σε κάποιον απο το ΔΣ και θα το φροντίσει ανάλογα.

Αυτά και πιστεύω να το κλείσουμε εδώ και να συνεχίσετε το thread με πλάνο που ακολουθήσατε στην βουτιά....Πόσο προετοιμασία χρειάστηκε κλπ κλπ
Απάντηση με παράθεση