Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-02-09, 14:49
Το avatar του χρήστη neokles
neokles neokles is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Ν. Ψυχικό
Απάντηση: Πηγάδι - Β' Λιμανάκι Βουλιαγμένης

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο andreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Χμ... Από προσωπική εμπειρεία να βρεθεί κάποιος πίσω από τα κάγκελα, λέω ότι είναι θέμα ψυχραιμίας αν αντιδράσει κάποιος έγκαιρα... Αλλά η λέξη ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δεν μου "κάθεται" καλά. Όποιος ή όποια βουτά εκεί, ξέρει και τους κινδύνους του σημείου. Αλίμονο αν βάζαμε και κάγκελα στην κορυφή του Ολύμπου, μη γλιστρήσει και πέσει κανένας !
Ασφαλώς, άλλωστε μπορεί κάποιος να έχει την εκπαίδευση και τον εξοπλισμό να το εξερευνήσει. Απλά έχω τύχει να βρω δύτες που δεν ξέραν ότι το σιφώνι δεν σε βγάζει σε κανένα υπέροχο υποθαλλάσιο σπήλαιο, δεν ήξεραν ότι έχει εξερευνηθεί μέχρι ένα αρκετά μεγάλο βάθος και πως δεν μπορούν με κανένα τρόπο να περάσουν σε κάτι που δεν έχει βρει κανείς.

Έτσι η στεριανή ταμπέλα έχει νόημα. Η ιστορία του πηγαδιού από την πρώτη κατάδυση που επιχειρήθηκε μέχρι τις τελευταίες προσπάθειες, τα δυστυχήματα, μέχρι πιο μέρος είναι μια πολύ ασφαλή βουτιά, το παραπήγαδο, η προστασία του χώρου κτλ. Η στεριανη ταμπέλα βέβαια έχει μεγαλύτερη γραφειοκρατία και περισσότερα έξοδα.

Η θαλασσινή ταμπέλα μπορεί να γίνει όπως και αυτη στο post του Φάνη. Έχω ενα μαγαζί κοντά μου που φτιάχνει τέτοια πράγματα. Θα τον ρωτήσω πόσο κοστίζει να φτιάξεις κάτι τέτοιο.
Απάντηση με παράθεση