Παράθεση:
Πιστευω οτι ο Θωμας καταλαβε ορισμενα πραγματα και θα ειναι πιο προσεκτικος στο μελλον σε αναλογες περιπτωσεις (ελπιζω ).
|
Δεν υπαρχει μελλον για το Θωμα μεσα εδω αγαπητε Μανο.
Εχω σβησει και ολα μου τα ποστ (οπως πρεπει) και περιμενω την καταληξη του θεματος, να ζητησω και την διαγραφη μου.
Με αρτηριοσκληρωτικους ιντερνετικους γιαπηδες δεν μπορει να συμβαδισει ο Θωμας. Ο Θωμας θελει ωραιο κοσμο με γνωσεις με εμπειριες με ναυτοσυνη, με χιουμορ, με θεληση για κατι καινουργιο και καλο. Και κοσμο που να επαναστατει (να εχει αρ...δια δηλαδη) και να μεγαλουργει.
Δεν θελει καδρονια (ταβλες πως τα λετε εσεις αυτου στην πρωτευουσα).
Να ξεχωρησουν τα φυλα απο τις ελιες επιτελους και να μπει ο καθε κατεργαρης στον παγκο του. Δεν μπορουμε ολοι μαζι να συμβαδισουμε.
Εμενα προσωπικα με χαλαει.
Δεν μπορει το ηθος να συμβαδισει με την ανηθικοτητα.
Και γω οπως καταλαβες Μανο (αν καταλαβες), δεν ειμαι ανηθικο στοιχειο.
Μου πηρανε το εξαιρετικο μου ποστ που ειχα δημοσιευσει εδω και το κανανε copy-paste στο κλουβι με τις τρελες, και ουτε εκανε κιχ κανενας απο δω.
Εγω Μανο με την πουστια δεν μπορω να παω αγκαλια.
Τι αλλο να πεις???
Απλως με στεναχωρει που εχω δημιουργησει αυτο το προβλημα, στο οποιο μπορουσαν οι επτα σοφοι του ΔΣ να δωσουν απο καιρο ενα τελος και το θεμα να ειχε ληξει.
Και ας μου λεγανε <ξερεις φιλε, δεν κανεις για μεσα εδω, το φορουμ ειναι "σοβαρο" μαστα και ξουτ>. Να παρω το καπελακι μου και να φυγω. Και οχι να ταλαιπορουμαι τωρα τοσες μερες.