Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-07-07, 22:59
ygrasias ygrasias is offline
το μέλος διαγράφτηκε μετά από αίτησή του

Απάντηση: Περι δημοκρατιας...... και αλλα

Παράθεση:
Σου υπόσχομαι ότι θα πάρουμε υπόψιν όλα αυτά που έχεις γράψει και θα έχεις απάντηση μόλις καταλήξουμε, αλλά μια και πρέπει όλα τα άτομα του Δ.Σ. να πουν εσωτερικά την άποψή τους, δεν το βλέπω να υπάρχει οριστική απάντηση πριν τη Δευτέρα.

Ωωω!!!! Θα ασχοληθεί επιτέλους το αξιότιμο ΔΣ με μενα?????

Γύρισες Νίκο από τις Ηράκλειες στήλες που έψαχνες τη Λευκάδα??? Δεν πήγες λίγο παραπέρα, ίσως να εύρισκες τους Άτλαντες και την Ατλαντίδα.
Γύρισες και συ Ριχάρδε Λεοντόκαρδε από την εκστρατεία σου στους Άγιους τόπους??? Την καταλάβατε την Κύπρο τελικα τι έγινε????

Σταμάτησαν επιτέλους οι κεραυνοί Χρήστο μας, και βγήκες και συ από το αμάξι (κλωβός Φαρανταιυ) ???? Χάθηκαν όμως οι μέρες. Πάει 14 ο Ιούλιος και πέρασε το καλοκαίρι. Έχεις ένα μήνα μεσα.

Εσυ Θάνο από ότι κατάλαβα, τελείωσες τις ασκήσεις σου, βυθού επιφάνειας αέρος, και συ Φοίβο μας μόλις κατέφθασες από τον Κορινθιακό με άφθονο από ότι βλέπω υλικό.

Βρείτε τωρα και μια καλή στοά και συνεδριάστε να δείτε τι θα απογίνω και ρω ο άμοιρος.
Θα μου έρθει αύριο η επιταγή (να ταΐσω τα παιδάκια μου), η θα μου κοπεί??!!!!
Πέρασε ενας μήνας τωρα και ακόμα να δω αποτέλεσμα και το φαΐ το περνω με δανεικά και πρεπει να ξεχρεώσω.
Σε τοσον καιρο ο Μ Αλέξανδρος (ο Βοναπάρτης) κατέλαβε την Περσία και γύρισε.

Ρενο μας κάνε ένα copy-past/ακι καλό τωρα και κοτσάρισε το εκει στο κλουβί.
Βαλε και τον Κωστα μετα από κατω να χ..σει. Θα μπουν και αλλοι . Κατι θα παιξει.
Μικρό είναι, αλλα…….δεν βαριέσαι, δουλεία θα κανει.

Παράθεση:
Μέχρι τότε υπομονή και ψυχραιμία...
Υπομονη Φοιβο μας υπαρχει απ οτι βλεπεις αφθονη.
Ψυχραιμια ......που την πουλανε αυτην???

Παράθεση:
Δεν έχω να πώ τίποτα άλλο. Μας έχει κουράσει όλους αυτή η ιστορία...
Αμ κουρασε εσας ρε Θανο που δεν σας αφορα η ιστορια.
Εμενα τι με εκανε???? Ποιος με ρωτησε???
Και αφου σας κουρασε, γιατι δεν δωσατε ενα τελος???
Εαν τωρα εγω χτες δεν ανακατευα παλι το θεμα και να αναγκαστω να σβησω και τα ποστ (μπας και συγκινηθει κανενας), ειχατε σκοπο να ασχοληθειτε????
Οχι ρε Θανο δεν ειχατε. Ειμαι σιγουρος γιαυτο.
Και με εχετε και μενα μπλεξει σε μια τρομερη ιστορια που ουτε σαν σεναριο ταινιας δεν θα μου εβγαινε.

Παράθεση:
Το επίμαχο θέμα, μάλλον, θα διαγραφεί, αλλά δυστυχώς οι βαριές κουβέντες που είπες για εμάς δεν γυρίζουν πίσω. Μπορεί να τις διαγράψεις αλλά δεν μπορείς να τις διαγράψεις απο το μυαλό μας..Ούτε σοφοί είμαστε ούτε τίποτα,
Οι βαριες κουβεντες σε πειραξανε ρε Θανο?
Εμενα αυτες οι βαριες κουβεντες που ειναι εκει γραμενες ενα μηνα τωρα (και επαναλαμβανω για ν/οστη φορα, απο το χατς σβηστηκανε) δεν με πειραξανε???
Γιατι καμια φορα εμεις οι ανθρωποι ρε Θανο τα θελουμε ολα δικα μας???
Και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο???
Και αντε αφου το ριξαμε και στο συναισθηματικο, ητανε μεγαλη δουλεια να πατησετε εκει ενα delete και το θεμα να ειχε ληξει απο καιρο τωρα και ολα να ειναι καλα??? Οταν ο Γιαννης προχτες delet/αριζε τον αλλον εκει τον καινουργιο, ειχε την εγκριση του ΔΣ???
Αφου το ειπα ενα εκατομμυριο φορες οτι αυτο το θεμα οπως εξελιχτηκε, με την διαγραφη του στο χατς και την παραμονη του εδω, με πειραζε αφανταστα. Γιατι αυτο δεν το λαβατε καθολου υπ οψιν σας???
Σε μενα βρηκατε να εξαντλησετε την αυστηροτητα σας???
Δεν ξερατε τι ειδους χαρακτηρας ειμαι, και οτι θα αντιδρουσα ετσι και χειροτερα???

Και επειδη ειπωθηκε και κατι αλλο.

Παράθεση:
Μια και δεν είναι η πρώτη φορά που σου συμβαίνει αυτό, μήπως είναι καιρός να κάνεις την αυτοκριτική σου από το να κατηγορείς αριστερά-δεξιά ανθρώπους και να κάνεις μαθήματα περί δημοκρατίας ?
Ξερεις Θανο, ποιος ηταν ο λογος που η Ελεανα μια φορα (απο τις τρεις) με διεγραψε απο το φορουμ (Οταν εμπαινα σαν μουτριβα)???

Ηταν 2 η ωρα τα μεσανυχτα και απαντουσα σε ενα ποστ ενος μελους, σε καποιο θεμα που το λεγανε Καταδυση και υψομετρο.
Μολις απαντησα (ενα ποστ μιας σειρας- σχολιο εκανα) και εκανα καταχωρηση, παω να το δω και δεν βλεπω τιποτε.
Μπα!!!! λεω. Καθομαι και το ξαναγραφω και το ξαναριχνω. Παλι τα ιδια.
Μολις παω να το ξαναγραψω (νομισα οτι το site ειχε προβλημα), διαπιστωνω οτι ημουν διεγραμμενος.
Οταν ηρθε εδω στην Πρεβεζα η Ελεανα, ξερεις τι μου δικαιολογηθηκε για την φαση αυτη???
Οτι εφερνα αντιρηση σε καποιον τον οποιο δεν γουσταριζε καθολου, και φοβηθηκε μηπως νομισει (αυτος ο καποιος-μελος), οτι με βαζει αυτη και του απανταω ετσι.
Και διεγραψε εμενα απο το φορουμ για το λογο αυτον.
Τι λες????

Τις αλλες δυο περιπτωσεις θα στις στειλω κατ ιδιαν, για να δεις οτι ο Θωμας δεν εχει να κανει καμια αυτοκριτικη και σε τιποτε.
Απλως δεν θελω να με ενοχλουν.

Τελειωσα και περιμενω αποφαση.
Αν αποφασισετε να σβησετε εκεινο το θεμα, σβηστε και ολο αυτο το θεμα το περι δημοκρατιας (αν θελετε φυσικα), δεν εχω κανενα προβλημα. Οτι θελετε κανετε.
Διαγραψτε μετα και το nickname μου, παρακαλω.
Αν αποφασισετε να μην το διαγραψετε, δεν ισχυει η αιτηση διαγραφης μου.
Πρεπει να ειμαι μεσα για να προστατευτω.
Εσεις φυσικα μπορειτε να κανετε οτι θελετε, απλως πιθανη μου διαγραφη να μην την δικαιολογησετε με το οτι την ζητησα (στη δευτερη περιπτωση παντα).

(Οσο για το αν εκανα καλα που διεγραψα ολα μου τα ποστ, εδω οι γνωμες διχαζονται.
Ο Δημητρης ο Γκαλον, οταν ζητησε διαγραφη απο το χατς, ζητησε και διαγραφη ολων των ποστ του. Και προς τιμην του Ρενου, διεγραψε τα παντα που αφορουσανε το Δημητρη.
Ετσι πιστευω πρεπει να κανει ενας σωστος ανθρωπος. Οταν αποχωρει απο καπου (και μαλιστα με υπαιτιοτητα του χωρου), να μαζευει τα γκουβαδακια του και να φευγει.
Αφηνοντας πισω ποστ, μπορει καποιος κανιβαλος μετα απο πολυ καιρο να σκυλευει πανω στα απομειναρια και να μην εχεις βημα για να προστατευτεις).

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ygrasias : 13-07-07 στις 23:12.
Απάντηση με παράθεση