|
Απάντηση: Περι δημοκρατιας...... και αλλα
Τι να πω βρε Θωμά, ειλικρινά με έχεις φέρει σε αφάνταστα δύσκολη θέση.
Είσαι ένας άνθρωπος που έχω σεβαστεί κι εμπιστευτεί στη ζωή μου.
Σε θεωρούσα -κι ας μην σε έχω γνωρίσει- σχεδόν οικείο άνθρωπο.
Αλλά -πρέπει να το συνειδητοποιήσεις- έχω σεβαστεί κι έχω εμπιστευτεί και άλλους ανθρώπους στη ζωή μου. Και μεταξύ αυτών βρίσκονται και αυτοί οι επτά "σοφοί" τους οποίους δε χάνεις ευκαιρία να ειρωνευτείς. Και τυχαίνει απλά να κατανοώ εξαιρετικά καλά σε τι θέση τους έχεις φέρει, μόνο και μόνο επειδή ποτέ δεν μπαίνεις στον κόπο να αναλογιστείς τις συνέπειες των πράξεων σου.
Και ενώ εσύ ζεις το προσωπικό σου δράμα (μεταξύ μας, αν οι κακοί της Πρέβεζας την έστηναν στο φόρουμ για να παρακολουθήσουν την πορεία σου, θα είχαμε και 5-6 παραπάνω επισκέπτες την ημέρα, αλλά εμείς είμαστε εμείς και εμείς. Σου εγγυώμαι ούτε εσύ ούτε τα παιδιά σου κινδυνεύουν...) υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που επίσης ζουν το δικό τους. Κάποιοι που δεν έχουν λόγο να απολογηθούν σε κανένα, ξαφνικά απέκτησαν δεκάδες λόγους να απολογηθούν σε εσένα. Για μια ευθύνη μάλιστα που κανείς τους δεν ζήτησε ή αξίωσε να διαχειριστεί.... Είναι σαν να είμαι στη θέση τους...
Και μην πεις πάλι, "ας το έσβηναν να είχε τελειώσει" γιατί δεν καταλαβαίνω σε τι θα ήταν καλύτερο από το "ας μην το έγραφες να μην είχε αρχίσει".
Δεν ξέρω γιατί πρέπει να συμβαίνει αυτή η ιστορία, αλλά ξέρω ότι κάποιος οφείλει ένα τουλάχιστον συγγνώμη που ποτέ δεν ακούστηκε. Και προς το ΔΣ και προς τους Συντονιστές και προς όλους εκείνους που δεν γουστάρουν να εμπλέκονται στις ίντριγκες κανενός (υπάρχουν και τέτοιοι ξέρεις)...
Δεν έχω ιδέα πώς θα τελειώσει αυτή η ιστορία. Είμαι όμως σίγουρη ότι άρχισε πανηλίθια.....
Ξανα λυπάμαι.