Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-07-07, 17:32
ygrasias ygrasias is offline
το μέλος διαγράφτηκε μετά από αίτησή του

Απάντηση: Περι δημοκρατιας...... και αλλα

Μαρια εχω πολλα να απαντησω στο ποστ σου, αλλα δεν......
Ειπα οτι δεν θελω να αντιπαραταχθω απεναντι σου και δεν θα το κανω με τιποτε. Μια φορα ειχα "τσακωθει" μαζι σου δημοσια στο κλουβι, και ειχα δεκα μερες να κοιμηθω.
Θα σε παρακαλουσα επισης, να μην το κανεις και συ. Ουτε να ξανασχολιασεις τιποτε στο θεμα αυτο.
Ασε τα παιδια να εχουν το λογο
Παράθεση:
Σε θεωρούσα -κι ας μην σε έχω γνωρίσει- σχεδόν οικείο άνθρωπο.
Και γω ετσι σε θεωρουσα και σε θεωρω ακομα.
Εχουμε ομως τις αποψεις μας ο καθενας που δεν ειναι και αναγκη να ταυτιζονται.
Εγω παντως ασχετα με αυτα εδω τα φορουμιακα, που τελικα δεν μπορεσαμε να τα βαλουμε σε ενα δρομο, σε(σας) περιμενω.

Το Νοεμβριο δε, θα βρω το λουλουδακι της ποσειδωνιας (γιατι ξερω που το εχω δει και ειμαι 100% σιγουρος, αλλα περυσι, θες ο καιρος, θες οι δουλειες δεν πηγα- ειναι και λιγο μακρυα) και θα σε παρω τηλεφωνο να ερθεις να βουτηξουμε να το δεις και συ.
Αν δεν μπορεσεις, θα κοψω ενα (δεν παει στο διαολο ενα θα κοψω) και θα στο στειλω.
Εχεις τον καλυτερο και τον φιλεναδοτερο φιλεναδο, φιλεναδα και να χαιρεσαι γιαυτο, και οχι να στεναχωριεσαι.
Σμουτσ.

Παντως φιλεναδα, απο δυο πραγματα να φοβασαι και να μην τα κανεις ποτε στη ζωη σου.
1. Καταδυση με το λεγεωναριο, γιατι ειναι κακος κομουνιστικος δακτυλος. και
2. Βολτα με το φουσκωτο του Μπιρμπιλη, γιατι θα βρεθεις αθελα σου στα ......Καναρια νησια και θα ψαχνεις δρομο να γυρισεις.

Και μην τα περνεις κατακαρδα αυτα που λεω για τα παιδια. Δεν εχω διαθεση κακιας ειρωνιας.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ygrasias : 15-07-07 στις 07:17.
Απάντηση με παράθεση