Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-03-09, 18:28
aballos aballos is offline

Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο epsilon Εμφάνιση μηνυμάτων
..........τι λες βρε καραγκιόζη???? .......
...........καραγκιόζη πραγματικά με εκνεύρισε το ζώον........
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΒΕΡΟΥΔΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
...........δεν αντεχω αλλο τη ΜΑΛΑΚΙΑ .........
...........ΥΓ επισης προσεξτε τον αρχιτρομπα........

Παίρνω το θάρρος (αν και όχι αυτοδύτης) να σας καλημερίσω μόνο και μόνο γιατί αναφερθήκατε προσωπικά σε εμένα (ναι εγώ είμαι αυτός παραπάνω)

Δεν είμαι μέλος της κοινότητας (forum) σας απλά θεωρώ ότι σαν ΟΙΚΟ-ΡΕΠΟΡΤΕΡ θα έπρεπε να είστε πρώτα ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ και «ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ» κα ύστερα ΡΕΠΟΡΤΕΡ και όχι «ΡΕΠΟΡΤΕΡ»

Διάβασα τα ωραία ρεπορτάζ σας αλλά πουθενά δεν είδα να αναφέρεστε και πολύ περισσότερο να παραθέτεται φωτογραφικό υλικό από βυθούς ξυρισμένους από τις τράτες ή βομβαρδισμένους από τους δυναμίτες, δεν νομίζω να μην έχετε δει ποτέ τέτοιους.
Δεν είδα Οικο-ρεπορτάζ για νεκρές θάλασσες από βιομηχανικά – αστικά λήμματα
Δεν είδα πουθενά να αναφέρεστε γενικότερα στο τι είναι αυτό που καταστρέφει πραγματικά αυτό που αγαπάμε ΟΛΟΙ μας (όσο για κάποιους χαρακτηρισμούς του τύπου «ΕΜΕΙΣ – ΑΥΤΟΙ» τους θεωρώ επιεικώς άστοχους).

Αυτά για το «ΟΙΚΟ κομμάτι» όσο για το «ρεπόρτερ κομμάτι» τι να θα μπορούσα να αναφέρω???
Περί αντικειμενικότητας περί παράθεσης ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ περί ΜΗ χρήσης άσκοπων σχολιασμών και χαρακτηρισμών ή μήπως περί αποφυγής δημιουργίας άστοχων και πολύ περισσότερο παραπλανητικών εντυπώσεων.

Όπως έχω αναφέρει προσωπικά σε όσους σχολίασαν την πράξη μου «ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ» εγώ τουλάχιστον την δημοσιοποίησα και δεν έκρυψα ποτέ σκελετούς στη ντουλάπα μου.
Ο καθένας από εμάς ας αναλογιστεί τις πράξεις του και ας έχει το θάρρος και τα κ@κ@λ@ να βγει και να μιλήσει ανοιχτά για αυτές.

Φιλικά
Αλέξανδρος Μπάλλος
(κατά κόσμο αρχιτρόμπας καραγκιοζης ζωον)

Υ.Γ.
Προς την συντονιστική ομάδα του Forum σας θα ήθελα να τους παρακαλέσω να πάρουν θέση για τους χαρακτηρισμούς – σχόλια του συγκεκριμένου topic.