Αλλο πραγμα να συνηδητοποιει καποιος το λαθος του και να πει ωχ εκανα μαλακια , σκοτωσα κατι χωρις κανενα απολυτως λογο και αλλο να ζηταει και τα ρεστα που η μαλακια ονομαζεται
ΜΑΛΑΚΙΑ
το να δολοφονειται ενα ζωο για την πλακα το θεωρω ΜΑΛΑΚΙΑ....
αν οποιοσδηποτε εχει αλλη γνωμη δικαιωμα του , οπως και δικο μου να επιμενω οτι η ανευ λογου δολοφονια ενος ζωου ειναι ΜΑΛΑΚΙΑ
το να πιανει καποιος με σακουλα το ψαρι "δολοφονο" (κατα τα λεγομενα των απολυτως αδαων) για να μην παθει κανενα τοξικο σοκ , το θεωρω επισης μαλακια,
(αν διαβαζες και κατι παραπανω για το θυμα σου ισως να ηξερες οτι δεν κινδυνευεις απο δαυτο, εκτος αν το φας....)
Και οποιος κανει μαλακιες απο αρχαιοτατων χρονων θεωρειται κατι που να προσομοιαζει στο αρχιτρομπας....
οπως θεωρω μαλακα και οποιον λεει οτι το προφυλακτικο κανει κακο σε σχεση με το AIDS (ασχετο, αλλα τωρα μου ηρθε στο μυαλο ο αγιος πατερας)
Το οτι οι τρατες γαμανε το συμπαν δεν δικαιολογει τη δικια σου ασχετοσυνη σχετικα με αυτο που υποτιθεται αγαπας ....(να σκοτωνεις βεβαιως βεβαιως).
Προσωπικα εχω φωτογραφησει (και χαζεψει) απειρους τετοιους "λαγοκεφαλους" στη ζωη μου και ετσι μπορω να δηλωσω με πληρη ευσυνειδησια οτι τους ΑΓΑΠΑΩ....
Ισως να με κανει λιγο γκέι στα ματια των απιθανων τυπων που γραφουν αναφερομενοι στα ψαρια που "αγαπανε" (να σκοτωνουν)
Παράθεση:
δεν το ειπαμε γι αυτο και σας το στειλαμε να το εχετε στο μυαλο σας . κακως βεβαια δεν ενημερωσαμε.
απαθεστατο στο πλαναρισμα, μαλλον δεν ειχε ξαναδει ψαρ/κα , και δεν θα ξαναδει"
|
αλλα δεν βαριεσαι , η
μαλακια που βαραει πολλους απο τους συνανθρωπους μου δεν θα παψει να με εκπλησει ποτε....
αυτα.....
και ουδεποτε ιδρωσε το αυτι μου αν με εχουν πει μαλακα...ειδικα οταν ξερω οτι παλευω απο τα μικρατα μου να αποφευγω τις μαλακιες.....