Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aballos
Δεν είμαι μέλος της κοινότητας (forum) σας απλά θεωρώ ότι σαν ΟΙΚΟ-ΡΕΠΟΡΤΕΡ θα έπρεπε να είστε πρώτα ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ και «ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ» κα ύστερα ΡΕΠΟΡΤΕΡ και όχι «ΡΕΠΟΡΤΕΡ»
|
Αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη που το θέμα αυτό βρίσκεται στην ενότητα Οικορεπόρτερ.

Ο Μιχάλης το είχε βάλει στα "Περιβαλλοντικά Νέα" αλλά προφανώς δεν είναι αφού τέτοια θεωρούνται όσα γράφονται στον τύπο.
Θα εξέταζα σοβαρα και την εναλλακτική του "Η ζωή στο βυθό και το πέλαγος" αλλά δυστυχώς δεν βρήκα πουθενά ζωή.
Δεδομένου ότι αφορούσε ένα αρκετά πρωτότυπο νέο, τόσο από την άποψη της παρουσίας του Λαγοκέφαλου στη Χαλκιδική όσο και της απίστευτης αντιμετώπισης που είχε και μάλιστα από θαλασσανθρώπους απολύτως ενήμερους για την τοξικότητά του, αποφάσισα μόνη μου να μετακινήσω το μήνυμα στο "Γίνε Οικο-ρεπόρτερ".
Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη που σε στεναχώρησα αλλά εξακολουθώ να πιστευω ότι πρέπει να μείνει εκεί.
Λυπάμαι επίσης που δεν μπόρεσες να βρεις πουθενά αντίστοιχες αποδοκιμασίες από τα μέλη αυτού του φόρουμ προς κάθε είδους παράνομο ψάρεμα/δραστηριότητα και ιδιαίτερα για τις επιπτώσεις της τραταλιείας. Υποθέτω θα διάβασες τα θέματα τόσο διαγώνια όσο και τις πληροφορίες για το που έχει το δηλητήριο ο Λαγοκέφαλος.
Δε μας πειράζει όμως, έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να ψάξεις το φόρουμ και να διαπιστώσεις μόνος σου το εύρος των ανησυχιών μας .
Τυχαίνει επίσης να είμαι συντονίστρια αυτού του φόρουμ και για κάποιο λόγο δεν μπορώ να βρω άλλη ύβρη εδώ μέσα, πέραν της δικής σου βεβαίως-βεβαίως....
Δεν ξέρω τι γνώμη έχουν και οι άλλοι συντονιστές, αν πάντως έχουν διαφορετική οπωσδήποτε θα επέμβουν.
Καλώς όρισες παρεμπιπτόντως στο φόρουμ του Συλλόγου μας.
Γνώμη μου είναι πάντως ότι δε θα έπρεπε να το παίρνεις τόσο προσωπικά τη στιγμή μάλιστα που -σύμφωνα πάντα με τα δικά σου λεγόμενα
αλλού:
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο aballos
ποιος από εμάς θα έβλεπε ένα ψάρι (έστω άγνωστη φιγούρα) μεγέθους 50cm μέσα στο δραστικό βεληνεκές του και δεν θα πατούσε την σκανδάλη?????
|