16-07-07, 10:37
|
 |
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ
|
|
|
|
|
χωρίς τίτλο (από μεταφορά)
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο ygrasias
..... με ετουτο το ποστ (το τελευταιο, το οποιο και δεν θα σβησω).......
|
Θωμά, δεν ανακατεύτηκα καθόλου σε όλη αυτή την διαμάχη καθώς πρώτον δεν είχε να κάνει άμεσα με μένα, δεύτερον ήταν ένα θέμα το οποίο έπρεπε να λυθεί ανάμεσα σε σένα και το ΔΣ του συλλόγου, τρίτον τα βγάζεις πέρα και μόνος σου, τέταρτον δεν βρήκα και τον λόγο μια και το corpus conflicti (να και η λατινικούρα ) δεν ήταν για μένα τόσο σημαντικό. Χωρίς να θέλω να υποβιβάσω την σημασία που είχε για σένα, πιστεύω ότι με λίγο νερό στο κρασί σου και λίγο νερό στο κρασί των παιδιών του ΔΣ θα είχε τελειώσει το θέμα εδώ και πολύ καιρό. Παρ΄ ολ΄ αυτά δεν είναι αργά, εγώ προσωπικά βλέπω στο βάθος της όλης υπόθεσης ότι δεν έχετε τίποτα να μοιράσετε. Τα παιδιά του ΔΣ κάνουν ότι κάνουν χωρίς προσωπικά οφέλη, με κύριο κίνητρο την αγάπη τους για την κατάδυση, το ίδιο κάνεις κι΄ εσύ. Ίσως με μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση στην δικιά σου περίπτωση, έτσι είσαι και δεν νομίζω να θέλει να σε αλλάξει κανείς, αλλά το κάνεις μια και η κατάδυση είναι τρόπος ζωής για σένα όπως και για τα περισσότερα μέλη του φόρουμ. Είναι σημαντικός θεσμός ο φορέας του συλλόγου Θωμά και το φόρουμ του και θα πρέπει να στηριχτούν. Ελπίζω να θυμάσαι τις συζητήσεις στο Abyss για την ανάγκη δημιουργίας του. Τώρα φτιάχτηκε, είναι εδώ, ας τον στηρίξουμε λοιπόν και ας νοιώθουμε και καμιά φορά αδικημένοι. Για σένα Θωμά πάντως θα στεναχωρηθώ πολύ αν σταματήσεις να παίρνεις μέρος στο φόρουμ αυτό.
Τώρα για την κόντρα. Πιστεύω ότι ήρθε σε μια στιγμή που το φόρουμ έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα, έχοντας υποχρεώσεις και στο Abyss και στο Huts. Σε μια φάση λοιπόν που τα μέλη του καινούργιου φόρουμ έψαχναν να βρουν την θέση τους στον χάρτη, έσκασε το θέμα το δικό σου σε σχέση με το Huts. Εγώ προσωπικά καταλαβαίνω πολύ καλά τις δυσκολίες που σου δημιουργήθηκαν, ιδιαίτερα στην μικρή κλειστή κοινωνία της Πρέβεζας (ελπίζω να μην βρίσκεσαι στα χνάρια του Κώστα Καρυωτάκη ) και γενικά το συναίσθημα ανημπόριας που σου δημιουργήθηκε βρισκόμενος σ΄ έναν χώρο, -και μ΄ αυτό εννοώ την ιστοσελίδα που δημιουργήθηκε το πρόβλημα-, που δεν είχες την δυνατότητα να υπερασπίσεις τον εαυτό σου όπως εσύ ήθελες και γι΄ αυτό το μετέφερες στο φόρουμ του συλλόγου ψάχνοντας να βρεις τα δίκια σου. Τώρα ο σύλλογος από την μεριά του το θεώρησε άσχημη κίνηση και δεν θέλησε να το στηρίξει. Για μένα το λάθος ήταν ότι δεν σβήστηκε το συγκεκριμένο ποστ, το οποίο και εσύ αλλά και κάποια μέλη του συλλόγου θέλησαν από την αρχή να σβηστεί και ποτέ δεν έγινε. Άσχημη συγκυρία, αυτό πιστεύω εγώ ότι ήταν το πρόβλημα. Τώρα αν μια συγκυρία τέτοια σε οδηγήσει στην αποχώρηση από το φόρουμ, είναι κάτι το οποίο πιστεύω δεν αξίζει τέτοιο τίμημα. Το χρειάζεσαι το φόρουμ Θωμά και το φόρουμ εσένα. Ρίξε λίγο τον τόνο, ας τον ρίξουν και τα παιδιά του ΔΣ σβήνοντας το επίμαχο(α) ποστ και βρείτε τα ρε παιδί μου. Δεν έχετε κάτι να μοιράσετε και τα ενδιαφέροντα σας είναι κοινά. Ελπίζω και εύχομαι να μην αποχωρήσεις θα ήταν άδικο και για τους φίλους που έχεις δημιουργήσει εδώ, αλλά και για τους παλιούς σου εχθρούς (πιστεύω ότι καταλαβαίνεις τι εννοώ), πιο πολύ όμως για σένα μια και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι και όρεξη έχεις να προσφέρεις, και εσωτερική ενέργεια και άπλετο ενδιαφέρον. Πριν το κάνεις think it twice, please. Όλα τα άλλα, αν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου, ας τα πούμε προσωπικά.
Υ.Γ.
Όταν κάποια στιγμή το ποστ αυτό δεν είναι πια επίκαιρο, ας σβηστεί ή ας μεταφερθεί (και τώρα αν θέλετε) στον ανάλογο χώρο, μια και δεν έχει να κάνει με το θέμα συζήτησης το οποίο είναι η κατασκευή καταδυτικών μιγμάτων. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να κρατάμε τους χώρους συζήτησης καθαρούς από άσχετα σχόλια και άστοχες αναφορές. Ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris Galon : 16-07-07 στις 10:42.
|