Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-03-09, 14:17
Το avatar του χρήστη Physalia
Physalia Physalia is offline
Μέλος του Συλλόγου ΤΗΘΥΣ

Περιοχή: Αθήνα
Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!

Εμένα πάντως να με συγχωρούν οι φίλοι Ψ/Τ αλλά δε θα γραφτώ στο φόρουμ τους, αφού δεν έχω καμία σχέση με το υποβρύχιο ψάρεμα (ο μπαμπάς ψ/τ μετράει; )....

Διαβάζω όμως με ενδιαφέρον τη συζήτηση που εξελίσσεται εκεί και με λύπη μου διαπιστώνω ότι κάτι παλιότερα και ανεύθυνα άρθρα που κυκλοφόρησαν κάποτε στον ελληνικό τύπο, την έκαναν τελικά τη ζημιά τους....

Αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο σε απόψεις τύπου «πόσο καταστροφικό ψάρι είναι ο λαγοκέφαλος» οι οποίες παρατίθενται κάπως σαν άλλοθι (μη βαράτε, έτσι μου ακούστηκαν εμένα) για να μπορεί κανείς να τους χτυπάει χωρίς ενδοιασμούς.

Θα παρακαλέσω όσους Ψ/Τ διαβάζουν αυτά τα μηνύματα, να κάνουν έναν κόπο να διαβάσουν και αυτό εδώ
μία επιστολή που έστειλε ο σύλλογός μας στην ελευθεροτυπία μετά από ένα πολύ κακόγουστο άρθρο που είχε δημοσιεύσει στο κυριακάτικο ένθετό της.
(το οποίο μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο εδώ και να κρίνετε μόνοι σας)

Μπορείτε να διαβάσετε και μια ακόμα ενδιαφέρουσα συζήτηση πάνω στο θέμα των «τρρρρρρρομερών εισβολέων», όπου μάλιστα έχει προσθέσει και την ψύχραιμη άποψή του ο κος Κόκκορης (καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου που ασχολείται με το αντικείμενο)

Ας μην ξεχνάμε ότι οι καρχαρίες μας (ακόμα και τα πλέον ακίνδυνα και χορτοφάγα είδη όπως είδαμε πρόσφατα με τους Σαπουνάδες) απειλούνται αυτή τη στιγμή με εξαφάνιση γιατί κάποιοι «ράμπο» θεώρησαν εαυτούς αυτόκλητους σωτήρες της οικουμένης εξολοθρεύοντας ό,τι πτερύγιο είχε την ατυχία να βρεθεί στο διάβα τους.
(Στο οποίο σημείο δεν μπορώ παρά να εκφράσω το θαυμασμό μου στον χρήστη GABRIELB για το υπέροχο ποστ-άρθρο του εδώ. Του βγάζω καπέλα κουκούλες και μάσκες γιατί αυτή ακριβώς είναι για μένα η διαφορά μεταξύ του να κάνεις λάθος και του "να κάνεις λάθος".

Ασχέτως με το τι ακούγεται δεξιά-αριστερά πάντως, κανείς εδώ μέσα δεν έχει πρόβλημα με το Ψ/Τ. Ο κακός τρόπος χρήσης του (εκουσίως ή ακουσίως) είναι αυτός που κατά καιρούς θίγεται στις συζητήσεις μας και ΜΟΝΟ αυτός.

Ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει αυτό επιτέλους κατανοητό γιατί είναι πολύ κουραστικό να λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Physalia : 24-03-09 στις 15:31. Αιτία: λάθος link σορρυ....