Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.Ειλικρινα.Το προβλημα μου ειναι οτι μαζι τους δεν μπορω να προβω σε εποικοδομητικο διαλογο,με αποτελεσμα να εριζω επιτυγχανοντας μαλλον αντιθετα αποτελεσματα.Εχω χαλασει φιλιες για αυτο το θεμα.Ηδη μου εκαναν παρατηρηση για εριστικο και επιθετικο στυλ και καλο θα ηταν να αλλαξω αν θελω να κερδισω τη συμπαθεια τους!Καμια τυχη!
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Physalia
Νιώθω ότι αν άτομα σαν κι εσένα (που για μένα είναι οι μόνοι και πραγματικοί Ψ/Τ, αυτοί που έχω μάθει όχι μόνο να μη με ενοχλεί η ύπαρξή τους αλλά αντιθέτως να τους σέβομαι και να τους θαυμάζω) αν άτομα σαν κι εσένα αρχίσουν να αποχωρούν από αυτές τις κοινότητες, τότε δεν υπάρχει καμια ελπίδα να μπολιαστεί το μυαλό των νέων τουλάχιστον ανθρώπων με αυτές τις πανέμορφες απόψεις που έχεις.....
Κοίτα Γιώργο ένα άρθρο που είχε δημoσιευτεί στο Βυθό κάπου μες στο 2007, κοίτα Γιώργο που αφήνεις τα νέα παιδιά που μπαίνουν τώρα στον -κατα τ'άλλα- υπέροχο κόσμο του υποβρύχιου ψαρέματος.... 
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κεφαλάς : 24-03-09 στις 16:55.
|