Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-03-09, 03:42
Phoevos Phoevos is offline

Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο geogeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Κάπου έχω χάσει κάτι ...

Δημοσιεύτηκε σε site με σχετική θεματολογία κάτι τέτοιο:

μαζί με τις απαραίτητες φωτογραφίες των (ατάλαντων περί την συγγραφή) τροπαιοφόρων και η αντίδραση εδώ ήταν: μαλακiα, αρχιτρόμπας ... ξέσκισμα γενικότερα

Δημοσιεύτηκε σε αυτό εδώ το site η αποθέωση της επαφής με την φύση:

μαζί με το απαραίτητο λογοτεχνικό περιτύλιγμα και η αντίδραση ήταν από τίποτα έως ότι: μπράβο που το μοιράστηκες μαζί μας, το ποστ σου έχει ήθος και ευγένεια κ.λπ κ.λπ, μαζί με συμβουλές: "πρόσεχε μόνο να είσαι νόμιμος" και η συζήτηση συνεχίστηκε με φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Είναι τελικά θέμα νόμου? είναι θέμα παρουσίασης? είναι θέμα marketing? είναι θέμα περιτυλίγματος?

Υπάρχει διαφορά? Δεν υπάρχει?

Έχω μπερδευτεί ...

ΥΓ: Sorry Billy ...
Φίλε Γιώργο σε χαιρετώ.

Η πρόθεση μου για επικοινωνία, παρόλο τη διαφορετική θεματολογία των ποστ μου σε σχέση με το τρέχον θέμα, προέκυψε απο την ανάγκη για επικοινωνία με ανθρώπους που θεωρώ θαλασσινούς. Όλοι μας αγαπάμε το βυθό, με διαφορετικό τρόπο ίσως. Αλλά όλοι.

Δημοσιεύτηκαν ακραία παραδείγματα και απόψεις (σε προηγούμενα ποστ). Απόψεις που δεν εκφράζουν όλους μας (π.χ. το άρθρο του Σ. Πίκουλα. Παρεμπιπτόντως σας προτρέπω να διαβάσετε το άρθρο του Α. Ιορδάνογλου "ροφός ο έκπτωτος" δημοσιεύτηκε στο περιοδικό deep, για να δείτε μια άλλη άποψη, γραμμένη απο ψαροκυνηγό...). Αυτά ήρθα να πω.

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ αποθέωση της επαφής με την φύση τον "τρόπο μου". Αλλά σίγουρα είναι επαφή με τη φύση. Περισσότερο ή λιγότερο δεν απασχολεί κανένα μας νομίζω. Αρκεί ότι είναι επαφή.

Σε χαιρετώ φίλε
Φοίβος