Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-03-09, 14:13
PanEx PanEx is offline

Απάντηση: Προσοχή!! Στη Χαλκιδική, οτιδήποτε κινείται υποβρυχίως είναι επικηρυγμένο!

Γειά σας συνάδελφοι,...........Χαθήκαμε!!

Θα μιλήσω στην γλώσσα που οι περισσότεροι καλά γνωρίζεται και μιά χαρά την έχετε ανεχτεί (..........ερωνεία)

Πάλι το ψ/τ φταίει ε;;;(ερωνεία!)

Το κακόμοιρο το λαγοποδαράκι!!(ερωνεία!!)Πάε ι πάλι η Χαλκιδική ε;!!

Δεν θα τα ρίξω στους μπουκαλάκηδες,δεν θέλω να γίνω σας και σάς,.....βλέπω καθαρά τι φταίει και αυτό ξορκίζω,δεν θ'αναλοθώ σε 8 σελίδες γιατί ένας τύπος χτύπησε ένα ψάρι και δεν ζήτησε συγνώμη!

Θα τα ρίξω στους διαχειριστάδες σας που δικαιολογούν και επιτρέπουν το απαράδεκτο λεξιλόγιο στις 3 πρώτες σελίδες,..............δηλαδή αν πέσει κανένας τρατάρης στην αντιληψή σας τι καντήλια θ'ακούσει η μάνα του;;(ειρωνεία!!)

Φοίβο παλικάρι μου δεν σε καταλαβαίνουν,...........μη προσπαθείς,όσο αγνά,απλά,ανθρώπινα και να το γράψεις,δεν θα σε καταλάβουν,.......πρώτον γιατί δεν μπορούν να δούν την θάλασσα όπως εσύ,............πρέπει κάτι να τους σφίγγει,μιά ζώνη,μιά μπουκάλα,ένας ρυθμιστής,...είναι εξαρτημένοι απ'τα καλαμπαλίκια,...δεν θα σε νιώσουν ποτέ τι σημαίνει το δικό σου "ελεύθερος"..........και δεύτερο εσύ σκοτώνεις ψάρια,είσαι κατάλειπο άλλου αιώνα,ξεπερασμένος.......

Κύριες και κύριοι,...........ανοίξτε τα μάτια σας,............ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ την κατάσταση,.......εκεί έξω σαρώνουν τους βυθούς,ξεριζώνουν τις ποσειδωνείες,ποντίζουν τόννους νάυλον καθημερινά,τα γρι-γρι πετάνε τόννους ακατάλληλο για την αγορά "ψιλό" κι'εσείς φιλτράρεται τα ψ/τ φόρουμσ και βγάζετε λογίδρια για την προστασία της θάλασσας,γιά ένα λαγοπόδαρο;;

Οι άνθρωποι που φρικάρουν με τα σκοτωμένα χταπόδια δεν σημαίνει πως τα αγαπάνε ή τα προστατεύουν περισσότερο από τους άλλους,......(ειρωνεία!)Κι'εγώ φρικάρω άμα δω σκοτωμένη κατσαρίδα,θα το κάνουμε θέμα;;

Μαρία,
Τι εννοείς με την λέξη φρίκη;;

Εχεις πάει καμμιά φορά στην ιχθυόσκαλα;;
Εχεις πάει;;
Εχεις δεί τι γίνετε εκεί;;

Πήγαινε Οκτώβρη-Νοέμβρη 2-3 μέρες κολλητά μετά από κακοκαιρία στην ιχθυόσκαλα και μετά έλα να τα πούμε,......δες τι γίνετε με τα γρι-γρι στο 2ο πέρασμα και μετά έλα να μιλήσεις για φρίκη.............σας τα έχω ξαναπεί ένα ή χίλια ψαροτούφεκα δεν φέρνουν σε καμμία περίπτωση την φρίκη,..............την φρίκη δεν μπορείτε να την αγγίξετε.Να την πείτε σε κανένα ψ/τ είναι πιό εύκολο,..........μην λέτε όμως το βράδυ στον καθρέφτη σας ότι είσαστε προστάτες της θάλασσας,.....θα σας ακούσω!!

Δείτε το δάσος,.....το είπα και την προηγούμενη φορά ε;;

Σέίβ δε κατσαρίδες!!

Ζητώ βαθειά συγνώμη από 3-4 μέλη που ασχολήθηκαν σοβαρά μ'αυτό το θέμα και οι απόψεις τους είχαν ουσία και καθόλου ειρωνεία,......φαίνονται οι άνθρωποι που γράφουν γιατί πονούν την θάλασσα.......