δεν ξέρω γιατί συνεχίζω, δεν ξέρω γιατί συνεχιζω κι ίσως ο Γιώργος Δ. έχει δίκιο για την άβυσσο.
Δεν ξέρω γιατί δεν γίνομαι κατανοητή, δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω κάτι γι' αυτό πια....
Πάνο,
όταν λέω ότι φρικάρω όταν βλέπω πιασμένα ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ, εννοώ με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. Πόσο ακόμα να το ξεκαθαρίσω;
Όταν μιλάω για το χταπόδι δεν το λέω παρά μόνο απαντώντας στον Φοίβο ως αντιπαράθεση στο δικό του: όσο γνωρίζω σκοτώνω καλύτερα.
Υπάρχει απλά και άλλη άποψη και ήθελα να ακουστεί κι εκείνη, αν και εδώ που τα λέμε με είχε ήδη καλύψει ο Νεοκλής (δεν είχα δει το πανέμορφο μήνυμά του καθώς έγραφα) λέγοντας ότι μπορεί κανείς να μαθαίνει για να αγοράζει σωστότερα -οπότε σκοτώνει ακόμα λιγότερο.
Σε ό,τι αφορά το ήθος των διαχειριστάδων αυτού του φόρουμ, σε ευχαριστώ για το κομπλιμάν, θα το πάρω προσωπικά.
Μου επιτρέπεις να επιστρέψω τη φιλοφρόνηση, διερωτώμενη για το ήθος των διαχειριστών των Ψ/Τ φόρουμ όταν αυτά τιγκάρουν με φωτό υπερψαριών-που-βγάζουν-μάτι αλλά
κανείς δεν έχει τα κότσια να βγει να τις φτύσει.
"Είσαι ΘΕΟΣ" "Είσαι ΜΑΓΚΑΣ" "Είσαι ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ"

κλπ κλπ
Αυτά περί ηθών και ας μετρήσουμε τώρα ποιος τα έχει μεγαλύτερα.
Λυπάμαι γιατί κάθε προσπάθεια προσέγγισης πέφτει απλά στο βρόντο.
Μάλλον θα κλείσω εδώ τη δική μου συνδρομή σε αυτό το θέμα, αφού θα λείπω εκτός Αθηνών για κάμποσες μέρες (η μόνη εγγύηση να σταματήσω να μιλάω

)
ΥΓ. Με αυτά και με αυτά θυμήθηκα κι εκείνα τα ξένοιαστα παιδικά μου χρόνια, τότε που μου έλεγε η μαμά μου να μαζέψω τα παιχνίδια μου που ήταν σκορπισμένα παντού κι εγώ απαντούσα "Α, μπα, να πεις στην αδερφή μου να μαζέψει τα δικά της"
Ωραίοι καιροί.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο grandbleu
Έτσι, απλά για τα μάτια του κόσμου...ΡΟΦΟΣ
|
Ψιλά γράμματα Γιάννη, τι μας λες τώρα, να πας να πεις πρώτα στους παραγαδιάρηδες να μαζέψουν τα κουβαδάκια τους πρώτοι